Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 18, 2012 19:50 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

to jak już mnie kurier zaszczyci swoją obecnością to się odezwę po adres przesyłki :D

sanabelle nie posiadam niestety ;p

Koczi

Od: Czw sie 30, 2012 6:05

Post » Czw paź 18, 2012 19:50 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Miauzapraszam na wierszyk :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 18, 2012 20:37 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Sikniemy w nowym watku :)

Ja chciałam wrócić do tematu z poprzedniego wątku dotyczącego TOTW. Ktoś napisał tam o salmonelli 8O A ja miałam w planach zakupić tą karmę :roll:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt paź 19, 2012 8:15 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

witamy :)
Obrazek
Odnośnie TOTW znalazlam wątek viewtopic.php?f=10&t=141952&hilit=salmonella+TOTW
Brzmi conajmniej niepokojąco ....
edit : poprawiłam ...sorka ^^
Ostatnio edytowano Pt paź 19, 2012 12:50 przez Lilka Mrau, łącznie edytowano 1 raz

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pt paź 19, 2012 9:15 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Chyba wstawiłaś zły link... Czy to może jest wątek z Miau o salmonelli w TOTW??
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Pt paź 19, 2012 9:50 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Proszę: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=10&t=141952&hilit=salmonella+TOTW
W mega skrócie, w wybranych wskazanych partiach wykryto bakterie salmonelli.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt paź 19, 2012 12:58 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

psiama pisze:Proszę: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=10&t=141952&hilit=salmonella+TOTW

O to mi chodziło , wybaczcie wczesniejsza pomylkę ^^ tak to jest jak czlowiek sie spieszy , młody dzis kończył o 10:35 wiec or rana mało czasu ...^^
Teraz zrobiłam sobie przerwę w porządkach bo z lekka sie zmeczylam , jestem przeziebiona i bardzo szybko sie męcze:((

Wczoraj :Czytamy sobie razem posty na Miau :)
Obrazek
Dziś rano :
Ooo zakupy ...co mi kupiłaś? A spoko sam sprawdze^^
Obrazek

Dziś zabrałam Złosia ze sobą do szkoły , jest tak ładna pogoda że żal było go zostawiać...a tak biedulek miauczał zeby go zabrac ze nie mialam serca mu odmowic...zabralam plecak i przed wejsciem do szkoly spakowalam go do srodka tak ze tylko glowa wystawala...Pani woxna zabijaja mnie wzrokiem xD
A tu filmik ze spacerku : http://www.youtube.com/watch?v=8xBXkkqo ... e=youtu.be

Lilka Mrau

Post » Pt paź 19, 2012 13:09 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Lilka Mrau pisze:
psiama pisze:Proszę: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=10&t=141952&hilit=salmonella+TOTW

O to mi chodziło , wybaczcie wczesniejsza pomylkę ^^ tak to jest jak czlowiek sie spieszy , młody dzis kończył o 10:35 wiec or rana mało czasu ...^^
Teraz zrobiłam sobie przerwę w porządkach bo z lekka sie zmeczylam , jestem przeziebiona i bardzo szybko sie męcze:((

Obrazek
Dziś rano :
Obrazek

Dziś zabrałam Złosia ze sobą do szkoły , jest tak ładna pogoda że żal było go zostawiać...a tak biedulek miauczał zeby go zabrac ze nie mialam serca mu odmowic...zabralam plecak i przed wejsciem do szkoly spakowalam go do srodka tak ze tylko glowa wystawala...Pani woxna zabijaja mnie wzrokiem xD
A tu filmik ze spacerku : http://www.youtube.com/watch?v=8xBXkkqo ... e=youtu.be

Kurcze zazdroszcze Ci tych umiejetności szelkowych. Moja od razu sie znich wyslizguje a widzę że Złoś jest nimi dość solidnie związany. Chyba moje są za chude... ale od listopada kupuje obroże i będę najpierw przyzwyczajać do obroży no i musi mi sie udać z szelkami bo tez bym chciała jak Ty :D

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Pt paź 19, 2012 13:11 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

no to witam sie i ja w nowej czesci watku uroczego koteczka :1luvu: Buziaki, malenki slodziaczu :*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 19, 2012 13:15 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Lila84 pisze:
Lilka Mrau pisze:

Obrazek
Dziś rano :
Obrazek

Kurcze zazdroszcze Ci tych umiejetności szelkowych. Moja od razu sie znich wyslizguje a widzę że Złoś jest nimi dość solidnie związany. Chyba moje są za chude... ale od listopada kupuje obroże i będę najpierw przyzwyczajać do obroży no i musi mi sie udać z szelkami bo tez bym chciała jak Ty :D

Obroza to zly pomysl , z obrozy znacznie latwiej sie wyplątać , szelki sa poręczniejsze.Zacznij od zakladania im samych szelek w domu .Później zacznij przypinac smycz , i spaceruj z nimi po domu, dawaj im isc gdzie chca ale na smyczy . Z resztą ja tak po dworze chodze, on idzie tam gdzie chce a ja za nim . Jeśli chce iść gdzieś indziej to musze brac go na rece co on kwituje niezadowolonym miauczeniem xD
Szelki zapinaj tak zeby sie kciuk zmiescil pomiedzy szelki a kota,nie bedzie go dusic a nie wyplacze sie .Złoś też nie ejst za gruby , tylko puchaty dlatego szelki wygladaja jakby bylo bardzo mocno spięte....Troche cierpliwosci i wam tez sie uda:)):)

Kociara82 Witaj :))

Lilka Mrau

Post » Pt paź 19, 2012 13:20 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Nie nie, ja nie chciałam obroży na dwór zakładać :) wiem że trzeba na szelkach, kiedys juz prowadzalam kotke swoją ale była ona duża - dorosła. Miałam na mysli że kupuje obroże takie na zatrzask że przy mocniejszym pociągnieciu się rozpina jakby kotek miał się zaczepić. Chce nauczyć przebywania w obroży tak dla ,,oka" ... a jak juz sie przyzwyczaja to zaczne szelkować. :)

Lila84

Post » Pt paź 19, 2012 13:23 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Lila84 pisze:Nie nie, ja nie chciałam obroży na dwór zakładać :) wiem że trzeba na szelkach, kiedys juz prowadzalam kotke swoją ale była ona duża - dorosła. Miałam na mysli że kupuje obroże takie na zatrzask że przy mocniejszym pociągnieciu się rozpina jakby kotek miał się zaczepić. Chce nauczyć przebywania w obroży tak dla ,,oka" ... a jak juz sie przyzwyczaja to zaczne szelkować. :)

Ahhh ok, źle zrozumiałam ,ale co do szelek polecam uczyc jak naj szybciej , im dluzej bedziesz czekac tym moze byc pozniej trudniej .Zakladaj im szelki w domu na jakis czas jak masz je na oku to sie przyzwyczaja:)Ja jak tylko zabralam do nas Złosia , zakupiłam szelki i od drugiego albo trzeciego dnia mial zakladane i bardzo szybko je zaakceptowal :) Dla niego szelki to znak ze wychodzi na dwor, a on lubi isc na powietrze.

Lilka Mrau

Post » Pt paź 19, 2012 13:49 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

właśnie fajnie że tak go przyzwyczaiłaś taki psiowy Złoś :)

Lila84

Post » Pt paź 19, 2012 13:51 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Lila84 pisze:właśnie fajnie że tak go przyzwyczaiłaś taki psiowy Złoś :)

Hhahahahah tia nawet warczy czasami XD hahaha

Lilka Mrau

Post » Pt paź 19, 2012 14:04 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Moje dziewczynki nie dają się przekonać do szelek za żadne skarby. Tylko Naziutek lubi i chętnie wychodzi na balkon w nich.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

[poprzednia][następna]