Moderator: Moderatorzy
gosiaa pisze:Asia, nie wiem jak to zrobisz, żeby kolejny raz zdobyć egzemplarz numer 300, bo czasu już niewiele
Cały dochód ze sprzedaży przeznaczymy oczywiście na pomoc kotom pod opieką KOTYliona, sterylizacje i koty w domach tymczasowych.
gosiaa pisze:rybcie pisze:no to mamy same dziewiątkiuwaga:
99 osób kupiło 199 kalendarzyJoanna KA pisze:to była jawna prowokacja zmuszająca mnie do zamówienia kolejnego kalendarza - niech będzie więc... poproszę o jeszcze jeden
I tym sposobem numer 200 kolejny raz trafi do Asi
Trudno wyliczyć dokładnie, ponieważ cena zależy od wysokości nakładu (im więcej drukujemy tym tańszy jest wydruk a więcej zostaje dla kotów), a i ceny są różne, ponieważ niektórzy płacą 30 a inni 34 za szt. Format jest większy, ale mamy wspaniałą drukarnięvaldek pisze:
- Kod: Zaznacz cały
Cały dochód ze sprzedaży przeznaczymy oczywiście na pomoc kotom pod opieką KOTYliona, sterylizacje i koty w domach tymczasowych.
O ile dobrze pamiętam, z każdego kalendarza 2011 była "cegiełka" w wys. 15 zł na fundację, reszta to koszty druku. Jak jest w tym roku ? Czy ktoś potrafi podać chociaż przybliżony dochód z jednego kalendarza ?
Joanna KA pisze::( nie udało mi się już nikogo namówić dzisiaj na kalendarz...![]()
nie miałam czasu za bardzo... ehhhh
asia-lodz pisze:ja bym prosiła, ale jeden tylko
Aniaga pisze:czy można jeszcze zamówić kalendarz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości