Kupiłam taki drut, ale ja zawsze idę pod prąd i staram się robić rzeczy inne niż wszyscy
Zawsze taka byłam i nawet na stare lata mi to nie przechodzi
Dlatego pytam o opinie. Rozumiem, że Tobie Ewuniu lepiej się podobają takie kolorowe ze sztucznych koralików, ja badam grunt czy komuś spodobają się moje
Osobiście nie przepadam za plastikowymi koralikami, choć nie przeszkadzają mi u innych

nie bardzo umiałabym z nich zrobić coś ładnego, bo takich paciorków jakoś nie czuję. Zresztą nie miałabym raczej szans, bo konkurencja robi rzeczy bardzo urodziwe.
Pewnie z moich bazarków, z moimi wyrobami pieniążków jednak nie będzie

Nawiasem mówiąc z tych moich dzisiejszych wyrobów najmniej podoba mi się ta bransoletka z koralem, bo ja wolę bransoletki z drobniejszego łańcuszka, zresztą bransoletek nie noszę (w sekrecie dodam, że naszyjników także nie noszę

)
Inna rzecz, że ja i fotografem jestem kiepskim, więc te pozostałe na zdjęciach nie wyglądają tak jak w rzeczywistości. Światło się od nich odbija.
Dam więc sobie raczej spokój z bazarkami z własną produkcją.
Choć przyznam, że powędrowałam sobie po forum obserwując inne bazarki, większość słabo idzie. Choć nie wszystkie.
Ludzie nie mają pieniędzy, tak mi się przynajmniej wydaje. Chyba muszę się sprężyć i spróbować na gumtree i tym podobnych portalach. Ewentualnie wykombinować inne fanty, albo dać sobie spokój. Jednak gdy widzę i słyszę jak straszne są potrzeby, ile kocin potrzebuje leczenia i karmy, a ich wspaniałe opiekunki nie mają na to funduszy, to siedzę i kombinuję co by tu jeszcze wymyślić, żeby choć trochę pomóc.
(Właśnie Rysiek wskoczył mi na plecy i wczepił "ręce" w szyję

i tak sobie siedzi.....)
No to jeszcze dwie, chyba już ostatnie.