Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 18, 2012 16:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Renia, moje to nawet nie patrzą...śpią aż ziemia jęczy .

A w nocy będą harcować...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw paź 18, 2012 16:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

kocurzyca41 pisze:
Renia, moje to nawet nie patrzą...śpią aż ziemia jęczy .

A w nocy będą harcować...

Coś Ty, w nocy też śpią :D .
No, chyba, że nad ranem trochę poszeleszczą i poganiają się, ale tylko Groch i Antoni, reszta się tylko na drugi bok przewraca :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw paź 18, 2012 16:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Coś Ty, w nocy też śpią

Susły masz.... :?: 8O
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Czw paź 18, 2012 16:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

kocurzyca41 pisze:
Coś Ty, w nocy też śpią

Renia, to stare leniwce, a jeszcze jak pada to już ich wogóle z wyra nie spędzisz :ryk: .
Ruszają się tylko do michy i do kuwety.
Dobrze, że małe sa dwa, bo jeden to by sie przy tych geriatrykach zanudził :twisted: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw paź 18, 2012 17:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

vip pisze:
kocurzyca41 pisze:
Coś Ty, w nocy też śpią

Renia, to stare leniwce, a jeszcze jak pada to już ich wogóle z wyra nie spędzisz :ryk: .
Ruszają się tylko do michy i do kuwety.
Dobrze, że małe sa dwa, bo jeden to by sie przy tych geriatrykach zanudził :twisted: .

No paczaj pani,a przecież najstarsze nie są...Urządziły sobie dom spokojnej starości..czy cuś....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Czw paź 18, 2012 17:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

kocurzyca41 pisze:Urządziły sobie dom spokojnej starości..czy cuś....

spokojna miejscowość to i koty mają spokój... co sie bedą wysilac i ruszać

witajcie wieczorową porą :)
oszaleję za chwilę i podusze własne córki... każdy sąd mnie uniewinni.....
chya ze zanim je podusze to zdążą iść spać.... jedyne co je może uratowac....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw paź 18, 2012 17:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Asia, nie duś dzieci, pójdziesz siedzieć jak za człowieka! :ryk:

A ja Wam zapomniałam napisać...u Antosia widać więcej tęczówki! :D :D :D

vip

Post » Czw paź 18, 2012 17:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

vip pisze:A ja Wam zapomniałam napisać...u Antosia widać więcej tęczówki! :D :D :D

no jak można o takiej ważnej rzeczy zapomnieć????????????
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw paź 18, 2012 17:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

johaśka pisze:
vip pisze:A ja Wam zapomniałam napisać...u Antosia widać więcej tęczówki! :D :D :D

no jak można o takiej ważnej rzeczy zapomnieć????????????

No ja sama nie wiem, zwłaszcza, że rzeczony Antoś uwalił mi się na kolanach i porządnie mi noga ścierpła lewa :? .
O matkokochana, Groch się obudził!!!!
I pewno bedzie chciał zaraz pisać!!!!
:strach:

vip

Post » Czw paź 18, 2012 17:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Hej Vipku, sorry że tak się wcinam, ale córki nie mogą trochę pomóc w odgarnianiu liści?
U mnie Haker wczoraj miał dzień szaleństw, jak by się szaleju najadł.
Dzisiaj śpi.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw paź 18, 2012 17:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Hannah12 pisze:Hej Vipku, sorry że tak się wcinam, ale córki nie mogą trochę pomóc w odgarnianiu liści?
U mnie Haker wczoraj miał dzień szaleństw, jak by się szaleju najadł.
Dzisiaj śpi.

Ależ wcinaj się, Haneczko, jak najbardziej :D .
Pewnie by pomogły, jakby były, to dobre dziewczyny są.
Trochę mi pomogą jak przyjadą na wszystkich świętych, będą kilka dni.

vip

Post » Czw paź 18, 2012 17:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

wiecie co....
ufarbowałam wlosy.....
siedzę z ręcznikiem na głowie bo... mam stracha co wyszlo :strach:
no dobra.... idę zobaczyć, raz kozie śmierć.....

Grochu, proszę nie wyrywać klawiaturki Dużej bo ci Duza sęków nastuka :twisted:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw paź 18, 2012 17:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

A to Twoje panny zostały w szkołach w Częstochowie?

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw paź 18, 2012 17:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Hannah12 pisze:A to Twoje panny zostały w szkołach w Częstochowie?

Tak.

vip

Post » Czw paź 18, 2012 18:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]