Beata pisze:ktoooo sie dorzuci?
Tajdzi, BWT, czy odciete tzw "dupki" od butelek 1,5l moga tez byc jako pojemniczki? czy za male???
Nie, zdecydowanie za małe. Z miseczek je przynajmniej kilka kotów na raz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:ktoooo sie dorzuci?
Tajdzi, BWT, czy odciete tzw "dupki" od butelek 1,5l moga tez byc jako pojemniczki? czy za male???
Właśnie! Weci! Często to oni sieją zło...saintpaulia pisze:Kocice niestety są bardzo płodne. A potem lata tyle małych głodków. A ludzie nawet w domach częściej kastrują kocury niż koteczki. Bo kocur to przynajmniej śmierdzi.![]()
I nadal są takie straszne przesądy. Właścicielce matki moich białych dziewczynek wet powiedział, że po sterylizacji kotce futro zbrzydnie.Ale moje namowy i drugi miot w roku przekonały ją do sterylki. Kocica była wychodząca, na tabletkach.
Jak się mają złpane maluszki?
hanelka pisze:Właśnie! Weci! Często to oni sieją zło...saintpaulia pisze:Kocice niestety są bardzo płodne. A potem lata tyle małych głodków. A ludzie nawet w domach częściej kastrują kocury niż koteczki. Bo kocur to przynajmniej śmierdzi.![]()
I nadal są takie straszne przesądy. Właścicielce matki moich białych dziewczynek wet powiedział, że po sterylizacji kotce futro zbrzydnie.Ale moje namowy i drugi miot w roku przekonały ją do sterylki. Kocica była wychodząca, na tabletkach.
Aż się czasem włos jeży, na to, co plotą ludziom...
ASK@ pisze:hanelka pisze:Właśnie! Weci! Często to oni sieją zło...saintpaulia pisze:Kocice niestety są bardzo płodne. A potem lata tyle małych głodków. A ludzie nawet w domach częściej kastrują kocury niż koteczki. Bo kocur to przynajmniej śmierdzi.![]()
Aż się czasem włos jeży, na to, co plotą ludziom...
Fakt, czasem jak słucham "co wet powiedział" to powala...
Co z maleńtasami z Polfy? Złapała się resztka?
A ten samotnik z Grota ile ma wieku? Pewnie chodliwy...czarny kolorek
tajdzi pisze:Update... pod Grota są dwa maluszki. Matki nie widać :/ Nie złapały się dziś. Jutro skupiam się na Polfie, w sobotę będzie łapanka pod Grota.
mam z FB jeszcze 100zł więc akurat na worek suchego będzieBeata pisze:Mysza pisze:Zasponsoruję kociakom taki pakiecik puszek, akurat w promocji jest 12sztx800g Carny za 84,80 http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... 800/285989 Kto dokupi kolejny pakiecik by transport był gratis?? Albo może się uzbierają chętni na 20kg suchego za 139zł? http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ucha/pitti
ja co prawda w Telekarmie juz Wam suche zamowilam (bedzie prawdopodobnie jutro), ale moge dorzucic 40 zl do tego suchego 20kg, moze kilka osob jeszcze sie dorzuci?
prosimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 353 gości