ruru pisze:Dzisiaj kiepsko, chociaż ludzi dużo, ale oglądających... przy mnie poszedł tylko jeden kociak
nowe koty, po zmarłej osobie Borys- 5 lat (burasek z białym) i Nico 1,5 roku (czarny) piękne, zadbane, tryskające zdrowiem i nie wiedzą co się stało, wypatrują...
Bardzo biedne 2 piękne szylkretki, też po zmarłej osobie, siedzą wciśnięte w budce i całe drżą po wyjęciu, też śliczne, zadbane, lśniące futerka- ile czasu... są na "3" Frotka i Mulinka (ciemniejsza)
Czy Popiołek to poszedł do domku? bo go wczoraj nie widziałam w "1"
dziewczyny podesłałam Frotkę i Mulinkę oraz Borysa i Nico Panu, który zastanawia się nad adopcją. Co prawda Pan pisał o Nadię i Oresta, ale po pierwsze Nadia już w DS, a po drugie Orest jest za mały - Pan często wyjeżdża, właściwie co tydzień na 2, a czasem na 3 dni, więc zaproponowałam adopcję dwóch dorosłych kotów. Dla dwóch zaprzyjaźnionych kotów to nie byłoby takie złe wyjście przecież, a z pewnością lepsze niż schronisko.
mgska pisze:Tak, Popiołek chyba poszedł. Nie ma jego karty.
Inga, ale te szylki nie są z tego samego domu chyba. Borys i Niko tak.
Szylki są z tego samego domu + jeszcze jedna czarnuszka sycząca po zmarłej osobie czy masz może, Marta ich dane czipowe? Bo mnie się nie udało sczytać i jeszcze tej kici: Ambient, koteczka 2 letnia z przejścia między "2" a "3" miła bardzo tylko nie chce z kotami jeść zrobię ogłoszenie