osobiście uważam, że powinnać się wyleczyć i potem po pocztach łazić....
nie wiem jak reszta....
zdrówka kobitko

Moderator: Moderatorzy
johaśka pisze:Iwona dla mnie niemożliwe do zaakceptowania jest to, że chcesz z wyrka wyłazić...
osobiście uważam, że powinnać się wyleczyć i potem po pocztach łazić....
nie wiem jak reszta....
zdrówka kobitko
EVA2406 pisze:Iwonko, jeśli mogę..............choć nie mnie pytałaś o zdanie. Robisz bardzo ładne naszyjniki. Tylko one są na wysokie osoby z długimi szczupłymi szyjami, ponieważ duże kamienie nie pasują niskim i okrąglejszym osobom. Więc w ten sposób zawęża Ci się grono klientek lub jak to teraz się mówi: target
Ja osobiście też preferuję bransoletki, takie kolorowe, wesołe i najchętniej na druciku pamiętającym oraz kolczyki. Ilości, które posiadam są już przesadą, ale jak coś fajnego zobaczę, to nie mogę sobie odmówić. Naszyjniki też lubię, ale muszą być dłuższe i drobniejsze.
dagmara-olga pisze:mogę kupić naszyjnik....![]()
tylko bym prosiła autorkę o dodatkowo płatne opakowanie , bo to dla wybrednej osoby na prezent....
Iwonami pisze:Będę jutro w sklepie gdzie się zaopatruję w półprodukty, tam mają też opakowania, zorientuję się w temacie. Tylko czy wolisz pudełko, czy może jakiś woreczek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 300 gości