Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:jestem pod wrażeniem, przeogromnym...Klif w Orłowie jest CUDOWNY![]()
jasia0245 pisze:AnnAArczyK pisze:Miraclle pisze:Kropcia nabrała futrapuchata dziewczyna z niej
![]()
Żuczku aaaaale upolowałeś patyka
Ona ma nie tylko dużo futerkaciałka też...aż za dużo...7,45 żywej wagi, ale tłuszczyku prawie zero...
Uuu to moje dwie tyle nie ważą, co ona jedna.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:AnnAArczyK pisze:Ona ma nie tylko dużo futerkaciałka też...aż za dużo...7,45 żywej wagi, ale tłuszczyku prawie zero...
O matko przebiła Kubusia![]()
Tofi obecnie szczuplejszy odchudziłam go do 5,8 kgjestem z siebie dumna
![]()
![]()
![]()
lidka02 pisze:Ale tu wesoło
AnnAArczyK pisze:Dzisiaj znowu nie obiegłam wąteczków, które bardzo lubię, nie zdążyłam...
Zrobiłam sobie dzien OBIBOKA!
A co, czasem mi się tez należy...
Zwierzaki dziś przesiedziały w chałupce, bo przyjechała do mnie koleżanka na ploteczki, a jak ktoś się u nas pojawia, to żadne kocię nie chce opuścić domu...siedzą jak zaklęte, przy czym Kropka zachowuje się dosyć nietypowo, jak małe, zazdrosne dziecko, przez pierwszą godzinę chodzi wokół mnie, zaczepia, GADA bez przerwy, domaga się jedzenia, chociaż jest napchana po czubek wąsów, muszę ją obowiązkowo głaskać, momentami jej nie poznaję, potem się uspokaja i idzie szczęśliwie lulu...oczywiście kładzie się w sypialni i musi mieć otwarte drzwi, żeby wszystko widzieć i słyszeć
Kacperek pod ręce się nie pcha, on jest bardzo grzeczny, znika gdy przychodzą goście, podobnie Lalunia, tylko, że ona układa się na stole w salonie i udaje, że jej nie ma![]()
Tak więc nasze spotkanie rozpoczęłyśmy o 11,oo rano u mnie w domku, potem zachciało nam się jeszcze polatać po sklepach... i tak sobie latałyśmy aż wylądowałyśmy....lądowanie było twarde...o 19, 30![]()
Fajnie było!
No i obiecany KÓŃ narysowałam, ufff....tylko proszę się za głośno nie śmiać...małż już poszedł spać, i Żuczek też...nie warto im zakłócać snu![]()
[i]ponoć przypomina kucyka[/i]
halinka1403 pisze:Oj ,Zuziu![]()
Stanowczo za skromna jesteś.
Masz talent ,i nie mów ,że jest inaczej
![]()
To nie żaden KÓŃ,tylko najprawdziwszy KOŃ
puszatek pisze:pięknie malujesz, KOŃ też bardzo mi się podobaale KLIF to jest to...
![]()
![]()
tak przy okazji chciałam spytać o skarpety Kropeczki...w czym pierzesz, że są takie lśniąco białe![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości