kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
ale apetyczne szyneczka![]()
Masz na myśli tę z przodu rzecz jasna?
z tej drugiej nawet rosół by nie wyszedł
Moderator: Estraven
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
z tej drugiej nawet rosół by nie wyszedł
anulka111 pisze:Czesc Kretuchny- sprobuje doczytac ostatnie strony-bo jakas klapneita jestem i wolno mi dzis wszystko idzie
kalair pisze:anulka111 pisze:Czesc Kretuchny- sprobuje doczytac ostatnie strony-bo jakas klapneita jestem i wolno mi dzis wszystko idzie
Czeeść Aniu. Iriska jest w duecie z Safcią..Gotujemy na kościach Iriski rosołek, a z Safci wykrawamy szyneczkę.
![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Czesc Kretuchny- sprobuje doczytac ostatnie strony-bo jakas klapneita jestem i wolno mi dzis wszystko idzie
Czeeść Aniu. Iriska jest w duecie z Safcią..Gotujemy na kościach Iriski rosołek, a z Safci wykrawamy szyneczkę.
![]()
![]()
![]()
Tuśki......uciekajcie....
kocurzyca41 pisze:Irisiu...nawet przez komin.....zwiwajcie....Duża zwariowała....
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Irisiu...nawet przez komin.....zwiwajcie....Duża zwariowała....
i to ja podrzuciłam jej ten pomysł
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Irisiu...nawet przez komin.....zwiwajcie....Duża zwariowała....
Dobrze się czuję.

kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Irisiu...nawet przez komin.....zwiwajcie....Duża zwariowała....
Dobrze się czuję.
Poczekaj..Ja Ci podeślę troszkę szynki i kości na rosół...Tylko zostaw tuśki....Błagam....A poza tym zastanawiałaś się ile to skubania...
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Irisiu...nawet przez komin.....zwiwajcie....Duża zwariowała....
Ale nie chcesz rosołku, tylko szyneczkę! Jak ugotuję, nie dam Ci spróbować!
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Irisiu...nawet przez komin.....zwiwajcie....Duża zwariowała....
Ale nie chcesz rosołku, tylko szyneczkę! Jak ugotuję, nie dam Ci spróbować!
nie ce ani rosołku ani szyneczki - wole marcheweczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 12 gości