Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 12, 2012 14:13 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Mam problem z ojej.pl. Nie ładują mi się zdjęcia, niezależnie od ich wielkości.. Toi tylko u mnie czy Wy macie ten sam problem?
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Nie paź 14, 2012 22:52 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Przepraszam za offa
Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon paź 15, 2012 17:17 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

FREDEK ODNALEZIONY!!!

JEST JUŻ BEZPIECZNY NA KOCIARNI. WKRÓTCE JEDZIE DO SWOJEGO NOWEGO DOMU (SAM SOBIE WYBRAŁ TEN DOM :wink: )!!

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA POMOC.
MIKUŚ

Post » Wto paź 16, 2012 14:39 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

nowy, bezpłatny, bez rejestracji, narazie mało znany ale mam nadzieje ze sie rozkręci :)
http://do-adopcji.pl/

anka_szklanka

Od: Sob lis 05, 2011 19:36

Post » Pt lut 01, 2013 16:49 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Dzięki, Szalony Kocie, za ten wątek :piwa:
I kto tu mruczy<- to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie
kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

hikora

Od: Czw sie 23, 2012 5:36

Post » Pt lut 01, 2013 18:50 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

No rewelacyjny wątek !!!
Dzięki za podzielenie się swoją wiedzą i doświadczeniami :D
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Pt lut 08, 2013 23:27 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Bumiś pisze:No rewelacyjny wątek !!!
Dzięki za podzielenie się swoją wiedzą i doświadczeniami :D

:) Fakt.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt lut 08, 2013 23:39 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Ważne, żeby koty znajdowały domy :ok:
Powinnam go trochę częściej uaktualniać, dodawać te opisy, ale się zbieram i zebrać nie mogę :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lut 16, 2013 21:21 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

a ja się tylko wpiszę :) Przydatny, zawsze widziałam w podpisie Szalonego Kota i nigdy nie zajrzałam :P

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt lut 22, 2013 9:15 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

zapisuje

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob lut 23, 2013 19:51 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Wiecie co, ja tak sobie przeczytałam cały wątek i zastanawiam się na ile jest on aktualny? bo niby robię wszystko zgodnie ze wskazówkami, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby dostać kilka odpowiedzi już następnego dnia po umieszczeniu ogłoszenia :roll: nadal tak macie? że jak nikt się nie odzywa w ciągu kilku dni to dziwne? bo ja aż się zaczynam zastanawiać, co ze mną nie tak ;) może to kwestia miasta w jakim się ogłasza?

Mam w domu tymczasowym do wyadptowania śliczną tricolorkę Lolę i z ogłoszenia nikt nigdy się nie odezwał a już kilka razy zmieniałam zdjęcia i teksty :( Wiem z doświadczenia od wolontariuszek ze schroniska, że mimo częstego ogłaszania psów i kotów schroniskowych odzew mają prawie zerowy... Czy to normalne? Czy wszyscy inni mają mnóstwo ofert domów stałych i w nich przebierają?:>

http://tablica.pl/oferta/lola-wyjatkowa ... ;r:15;s:21

penny-lane

Od: Wto lut 14, 2012 10:47

Post » Sob lut 23, 2013 20:25 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

penny-lane pisze:Wiecie co, ja tak sobie przeczytałam cały wątek i zastanawiam się na ile jest on aktualny? bo niby robię wszystko zgodnie ze wskazówkami, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby dostać kilka odpowiedzi już następnego dnia po umieszczeniu ogłoszenia :roll: nadal tak macie? że jak nikt się nie odzywa w ciągu kilku dni to dziwne? bo ja aż się zaczynam zastanawiać, co ze mną nie tak ;) może to kwestia miasta w jakim się ogłasza?

Mam w domu tymczasowym do wyadptowania śliczną tricolorkę Lolę i z ogłoszenia nikt nigdy się nie odezwał a już kilka razy zmieniałam zdjęcia i teksty :( Wiem z doświadczenia od wolontariuszek ze schroniska, że mimo częstego ogłaszania psów i kotów schroniskowych odzew mają prawie zerowy... Czy to normalne? Czy wszyscy inni mają mnóstwo ofert domów stałych i w nich przebierają?:>

http://tablica.pl/oferta/lola-wyjatkowa ... ;r:15;s:21

Też na ok. 32-35 ofłaszanych psów mam takich 10 o które nikt nigdy nie zapytał i nie ma w czym przebierać...
W schronie mamy 50 % psów, o które nikt nie pyta, nikt ich nie chce... Są to z reguły psy 5+ ...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

[poprzednia][następna]