anulka111 pisze:Ciągle licze,ze u MariaD kiedys nastapi pomylka i po kocurze beda skarpety
Jak sobie udziergasz to będą. Włóczkę biała mam, dosłać?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Ciągle licze,ze u MariaD kiedys nastapi pomylka i po kocurze beda skarpety
ewkaa pisze:Gamina to w ogóle jest tym przypadkiem co to w domu docelowym rozwinęła skrzydła - ja się śmieję, że za dużo rodzeństwa miała i nie mogła się przebićMariaD pisze:Gamina i jeszcze kilka innych...Basia_Blue pisze:Mario, kiedy wreszcie będzie widać, kto jest miziasty bardziej a kto mnigej?Da się tę konkretną cechę u koteczki rozwinąć? W jaki sposób?
jak dziś pamiętam jak mnie obarczała po wzięciu u Marii na ręce (już byłą podrośnięta, zaklepana i biegała po całym domu), a w domku - kociak mruczał od samego spojrzenia, i rozmawiał i nic tylko noś mnie na rączkach i kochaj i przytul i dlaczego mnie nie trzymasz
I tu jestem MIAUUUU zjamij się włąśnie mną - a u Marii jakaś taka bardziej wycofana i niepozorna była
:
Basia_Blue pisze:ewkaa pisze:Gamina to w ogóle jest tym przypadkiem co to w domu docelowym rozwinęła skrzydła - ja się śmieję, że za dużo rodzeństwa miała i nie mogła się przebićMariaD pisze:Gamina i jeszcze kilka innych...Basia_Blue pisze:Mario, kiedy wreszcie będzie widać, kto jest miziasty bardziej a kto mnigej?Da się tę konkretną cechę u koteczki rozwinąć? W jaki sposób?
jak dziś pamiętam jak mnie obarczała po wzięciu u Marii na ręce (już byłą podrośnięta, zaklepana i biegała po całym domu), a w domku - kociak mruczał od samego spojrzenia, i rozmawiał i nic tylko noś mnie na rączkach i kochaj i przytul i dlaczego mnie nie trzymasz
I tu jestem MIAUUUU zjamij się włąśnie mną - a u Marii jakaś taka bardziej wycofana i niepozorna była
:
![]()
![]()
I taką mi właśnie chcę (tzn nie wycofaną i niepozorną u Marii, tylko "miauuu zajmujs się mną" i "przytul, dlaczego nie trzymasz mnie na rączkach"
![]()
![]()
![]()
)
MariaD pisze:anulka111 pisze:Ciągle licze,ze u MariaD kiedys nastapi pomylka i po kocurze beda skarpety
Jak sobie udziergasz to będą. Włóczkę biała mam, dosłać?
A mina Ci zrzednie jak to miau osiągnie 7kg z hakiemBasia_Blue pisze:dlaczego nie trzymasz mnie na rączkach"![]()
![]()
![]()
)
ewkaa pisze:A mina Ci zrzednie jak to miau osiągnie 7kg z hakiemBasia_Blue pisze:dlaczego nie trzymasz mnie na rączkach"![]()
![]()
![]()
)
ale fakt jest słodka i kompletnie różna od swojego brata
on tez jest słodki i absolutnie kochany, ale jednak innaczej i mniej wylewnie niż ona
, on lubi mieć swoją przestrzeń, no ale w tym jest podobny do swojej pańci więc się rozumiemy
Ale na kolankach toto się tez ledwo mieściBasia_Blue pisze:ewkaa pisze:A mina Ci zrzednie jak to miau osiągnie 7kg z hakiemBasia_Blue pisze:dlaczego nie trzymasz mnie na rączkach"![]()
![]()
![]()
)
ale fakt jest słodka i kompletnie różna od swojego brata
on tez jest słodki i absolutnie kochany, ale jednak innaczej i mniej wylewnie niż ona
, on lubi mieć swoją przestrzeń, no ale w tym jest podobny do swojej pańci więc się rozumiemy
Haha, to wtedy na raczki bede musiala brac na siedząco chyba![]()
Basia_Blue pisze:Myślę, że jakoś sobie wypracujemy najlepsze metody miziania![]()
Dostałam rabat w zooplusie na legowiska, śpiwory i tunele, coś bym zakupiła coby się nie zmarnowałCzy wasze miaukuny lubią tunele? A jeśli tak to dłuższe, czy krótsze?
Ewkaa, to chyba Twój filmik z Fenrisiem w tunelu chyba widziałam - oba koteczki lubią?
Basia_Blue pisze:A propos rozmiaru: W jakiej wielkości tunele zmieści się dorosły MCO? W taki typowy o średnicy 23-25cm da radę?
ewkaa pisze:Basia_Blue pisze:A propos rozmiaru: W jakiej wielkości tunele zmieści się dorosły MCO? W taki typowy o średnicy 23-25cm da radę?
Zmieści się w każdyja mam standardowy, bo ten większy się składa
no i nie kupowałam ich dla mco :p zaczej eni przebiegnie przez niego swobodnie jak Fryga, ale to byś chyba musiał dla psów tunele kupić
ślizgiem przechodzą, tarzają się w środku, wpadają w nie i jest ok
mój ma 80 cm więc metr będzie chyba superBasia_Blue pisze:ewkaa pisze:Basia_Blue pisze:A propos rozmiaru: W jakiej wielkości tunele zmieści się dorosły MCO? W taki typowy o średnicy 23-25cm da radę?
Zmieści się w każdyja mam standardowy, bo ten większy się składa
no i nie kupowałam ich dla mco :p zaczej eni przebiegnie przez niego swobodnie jak Fryga, ale to byś chyba musiał dla psów tunele kupić
ślizgiem przechodzą, tarzają się w środku, wpadają w nie i jest ok
Wolą dłuższe (metr), czy krótsze (pół metra)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 26 gości