Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Georg-inia pisze:A behawiorysta to też nie handlarz diamentami, nie kosztuje to tak strasznie drogo, a poza tym - mnie np. rozłożono na raty bez problemu. A teraz przecież mamy na forum behawiorystkę przynajmniej jedną.
możesz podać nicki tych osób?
ana pisze:mokkunia pisze:Georg-inia pisze:A behawiorysta to też nie handlarz diamentami, nie kosztuje to tak strasznie drogo, a poza tym - mnie np. rozłożono na raty bez problemu. A teraz przecież mamy na forum behawiorystkę przynajmniej jedną.
możesz podać nicki tych osób?
ryśka![]()
Kliknij w Jej profil.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=268
http://zooedukacja.pl/
http://zooedukacja.pl/index.php?option= ... &Itemid=90
martysek pisze:Anna57, to znaczy?
martysek pisze:Georg-inia, masz dziecko?
Ośmieszasz się taką oceną Mokkuni. Nie bronie jej, bo jestem jej siostrą. Bronię jej, bo jesteści bezczelne w swojej niesłusznej ocenie.
MarciaMuuu pisze:Jakby się chciała pozbyć, to by wystawiła za drzwi.
Georg-inia pisze:martysek pisze:Georg-inia, masz dziecko?
Ośmieszasz się taką oceną Mokkuni. Nie bronie jej, bo jestem jej siostrą. Bronię jej, bo jesteści bezczelne w swojej niesłusznej ocenie.
mój stan rodzinny to już akurat nie jest Twoja sprawa.
I nie oceniałam Anki, tylko Twoje zachowanie.
EOT z mojej strony
aga9955 pisze:Mokka sprobuj te obroze. Podobno ma super rezultaty.
Ja sprobuje na bank.
mokkunia pisze:Georg-inia pisze:martysek pisze:Georg-inia, masz dziecko?
mój stan rodzinny to już akurat nie jest Twoja sprawa.
I nie oceniałam Anki, tylko Twoje zachowanie.
EOT z mojej strony
Twoja rodzina jest święta a do mojego domu mozna wchodzić z butami i oceniać? i proponować mi np. oddanie dziecka?
jakim prawem?
Wam się chyba naprawdę ostro w głowach pomieszało
mokkunia pisze:aga9955 pisze:Mokka sprobuj te obroze. Podobno ma super rezultaty.
Ja sprobuje na bank.
właśnie czytałam i chyba też zamówię, szkoda tylko, że ona tylko 30 dni działa
Georg-inia pisze:[a może przeczytaj raz jeszcze MOJE wpisy i przestań mi wkładać w usta słowa, które z nich nie wyszły, co? i tak - moja rodzina jest święta. Twoja też. Dlatego nigdy nie pozwoliłabym sobie na jej ocenę.
Myślałam, że podjęcie na nowo wątku miało na celu znalezienie rozwiązania, tym bardziej, że znamy się wiele lat, także osobiście. Ale skończyło się jak zwykle. A martysek z zapałem się do tego przyczyniła i tylko to - jej prowokujące wypowiedzi - pozwoliłam sobie najpierw spróbować pohamować, a w końcu skrytykować. Tyle.
mokkunia pisze:Georg-inia pisze:[a może przeczytaj raz jeszcze MOJE wpisy i przestań mi wkładać w usta słowa, które z nich nie wyszły, co? i tak - moja rodzina jest święta. Twoja też. Dlatego nigdy nie pozwoliłabym sobie na jej ocenę.
Myślałam, że podjęcie na nowo wątku miało na celu znalezienie rozwiązania, tym bardziej, że znamy się wiele lat, także osobiście. Ale skończyło się jak zwykle. A martysek z zapałem się do tego przyczyniła i tylko to - jej prowokujące wypowiedzi - pozwoliłam sobie najpierw spróbować pohamować, a w końcu skrytykować. Tyle.
szkoda, że nie odważyłaś się skrytykować innych prowokujących wypowiedzi, tylko uczepiłaś się tych w mojej obronie
ale w sumie głupia bym była gdybym spodziewała sie czegoś innego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1284 gości