Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka domu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 16, 2012 13:38 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

Anna57, to znaczy?

Georg-inia, masz dziecko?
Ośmieszasz się taką oceną Mokkuni. Nie bronie jej, bo jestem jej siostrą. Bronię jej, bo jesteści bezczelne w swojej niesłusznej ocenie.
Obrazek

martysek

Od: Wto lut 07, 2006 13:50

Post » Wto paź 16, 2012 13:39 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

mokkunia pisze:
Georg-inia pisze:A behawiorysta to też nie handlarz diamentami, nie kosztuje to tak strasznie drogo, a poza tym - mnie np. rozłożono na raty bez problemu. A teraz przecież mamy na forum behawiorystkę przynajmniej jedną.

możesz podać nicki tych osób?

ryśka :)
Kliknij w Jej profil.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=268
http://zooedukacja.pl/
http://zooedukacja.pl/index.php?option= ... &Itemid=90
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Wto paź 16, 2012 13:42 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

ana pisze:
mokkunia pisze:
Georg-inia pisze:A behawiorysta to też nie handlarz diamentami, nie kosztuje to tak strasznie drogo, a poza tym - mnie np. rozłożono na raty bez problemu. A teraz przecież mamy na forum behawiorystkę przynajmniej jedną.

możesz podać nicki tych osób?

ryśka :)
Kliknij w Jej profil.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=268
http://zooedukacja.pl/
http://zooedukacja.pl/index.php?option= ... &Itemid=90

dzięki :) napisałam

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto paź 16, 2012 13:43 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

powodzenia :ok:
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Wto paź 16, 2012 13:45 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

martysek pisze:Anna57, to znaczy?

To znaczy to, co zacytowałam. Kot jest zwierzęciem bardzo czule reagującym na nastroje i reakcje ludzi.

I jeszcze raz. Nikogo nie oceniam, proszę nie pisać mi o bezczelności, okej?
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Wto paź 16, 2012 13:51 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

martysek pisze:Georg-inia, masz dziecko?
Ośmieszasz się taką oceną Mokkuni. Nie bronie jej, bo jestem jej siostrą. Bronię jej, bo jesteści bezczelne w swojej niesłusznej ocenie.

mój stan rodzinny to już akurat nie jest Twoja sprawa.
I nie oceniałam Anki, tylko Twoje zachowanie.
EOT z mojej strony
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto paź 16, 2012 13:57 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

MarciaMuuu pisze:Jakby się chciała pozbyć, to by wystawiła za drzwi.
8O :?

Nawet nie skomentuje tego wpisu. Smutny jest.
I to w ustach kociary. Serio.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto paź 16, 2012 14:01 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

Mokka sprobuj te obroze. Podobno ma super rezultaty.

Ja sprobuje na bank.
Obrazek

aga9955

Post » Wto paź 16, 2012 14:03 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

Georg-inia pisze:

EOT z mojej strony

Twoja rodzina jest święta a do mojego domu mozna wchodzić z butami i oceniać? i proponować mi np. oddanie dziecka?
jakim prawem?
Wam się chyba naprawdę ostro w głowach pomieszało :roll:

mokkunia

Post » Wto paź 16, 2012 14:07 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

aga9955 pisze:Mokka sprobuj te obroze. Podobno ma super rezultaty.

Ja sprobuje na bank.

właśnie czytałam i chyba też zamówię, szkoda tylko, że ona tylko 30 dni działa

mokkunia

Post » Wto paź 16, 2012 14:09 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

mokkunia pisze:
Georg-inia pisze:

EOT z mojej strony

Twoja rodzina jest święta a do mojego domu mozna wchodzić z butami i oceniać? i proponować mi np. oddanie dziecka?
jakim prawem?
Wam się chyba naprawdę ostro w głowach pomieszało :roll:

a może przeczytaj raz jeszcze MOJE wpisy i przestań mi wkładać w usta słowa, które z nich nie wyszły, co? i tak - moja rodzina jest święta. Twoja też. Dlatego nigdy nie pozwoliłabym sobie na jej ocenę.
Myślałam, że podjęcie na nowo wątku miało na celu znalezienie rozwiązania, tym bardziej, że znamy się wiele lat, także osobiście. Ale skończyło się jak zwykle. A martysek z zapałem się do tego przyczyniła i tylko to - jej prowokujące wypowiedzi - pozwoliłam sobie najpierw spróbować pohamować, a w końcu skrytykować. Tyle.

Georg-inia

Post » Wto paź 16, 2012 14:09 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

mokkunia pisze:
aga9955 pisze:Mokka sprobuj te obroze. Podobno ma super rezultaty.

Ja sprobuje na bank.

właśnie czytałam i chyba też zamówię, szkoda tylko, że ona tylko 30 dni działa

No podobno dłuzej. Moja wetka bardzo ja polecala. Oczywiscie moze sie nie udac, ale sprobowac warto. Ja sie zastanawialam nad psychtropem. Ale jakos nie moge sie przemoc. Podobno roznie dziala na koty, a Bibi jest totalnie wycofany i strachliwy wiec nie wiem jaki bylby rezultat.
Obrazek

aga9955

Post » Wto paź 16, 2012 14:16 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

Georg-inia pisze:[a może przeczytaj raz jeszcze MOJE wpisy i przestań mi wkładać w usta słowa, które z nich nie wyszły, co? i tak - moja rodzina jest święta. Twoja też. Dlatego nigdy nie pozwoliłabym sobie na jej ocenę.
Myślałam, że podjęcie na nowo wątku miało na celu znalezienie rozwiązania, tym bardziej, że znamy się wiele lat, także osobiście. Ale skończyło się jak zwykle. A martysek z zapałem się do tego przyczyniła i tylko to - jej prowokujące wypowiedzi - pozwoliłam sobie najpierw spróbować pohamować, a w końcu skrytykować. Tyle.

szkoda, że nie odważyłaś się skrytykować innych prowokujących wypowiedzi, tylko uczepiłaś się tych w mojej obronie

ale w sumie głupia bym była gdybym spodziewała sie czegoś innego :mrgreen:

mokkunia

Post » Wto paź 16, 2012 14:20 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

Georg-inia, to Ty przeczytaj swoje i moje wpisy. Napisałam swoją subiektywną opinie, odpisałaś, że mam się nie ciskać...

Zresztą moja złość była skierowana do tych, które sugerowały celowe pozbycie się Patty.
Obrazek

martysek

Od: Wto lut 07, 2006 13:50

Post » Wto paź 16, 2012 14:22 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka d

mokkunia pisze:
Georg-inia pisze:[a może przeczytaj raz jeszcze MOJE wpisy i przestań mi wkładać w usta słowa, które z nich nie wyszły, co? i tak - moja rodzina jest święta. Twoja też. Dlatego nigdy nie pozwoliłabym sobie na jej ocenę.

szkoda, że nie odważyłaś się skrytykować innych prowokujących wypowiedzi, tylko uczepiłaś się tych w mojej obronie

ale w sumie głupia bym była gdybym spodziewała sie czegoś innego :mrgreen:

no cóż, dziękuję za podsumowanie.

Georg-inia

[poprzednia][następna]