[WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Szukamy DS! foto s 93

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 15, 2012 8:17 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

dobrze, ze wszystko sie powoli uklada - oby bylo coraz lepiej :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon paź 15, 2012 9:59 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Trzymaj, trzymaj, bo ostatnio co się polepszy, to się po... :?
Strach się cieszyć ;)

Czarne coś, prawdopodobnie kotka, zawiezione do lecznicy na sterylkę. Kocur to to nie jest na pewno, bo się nie zaśmiardło przez 3 dni, ale tu koło mnie wszystkiego się można spodziewać, czyli może być nieoznaczony kastrat :roll: Mam jednak nadzieję, że to jedna z kotek "w planie". Byłoby o kolejną do przodu :mrgreen:

Jendza wymienia zęby - może dlatego taka jendzowata wczoraj była? Choć raczej przypuszczam, że to kwestia moich nerwów ostatnio i fatalnego samopoczucia wczoraj. No, pewnie nie bez znaczenia jest też seria ornipuralu, którą właśnie dostaje :roll:
No cóż, mam nadzieję, że państwo chociaż na Huncwota się zdecydują ;)

Młodzież wczoraj się doigrała odpazurzania - a wrzasku narobili, jakbym im te pazury usuwała przy kolankach :twisted: Na żywca :twisted:
Cała trójka jest koszmarna jeśli chodzi o obsługiwalność :roll:
Krople, piguły, pazury - wszystko jedno, wiją się niczym ciotka Delicja drąc przy tym japy, jakby i im się strrrraszna krzywda działa :?
Tylko u weta mam same aniołeczki :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 15, 2012 18:09 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Huncwot wstępnie zarezerwowany ;)
Wprawdzie przeprowadzka dopiero za ok. miesiąc, ale wizytę pa postaram się zrobić jeszcze w tym tygodniu, żeby wiedzieć, że mogę mu już domu nie szukać.
Dzięki, Jendzuniu! :twisted:

Ale kciuki oczywiście się przydadzą :lol:

OKI

Post » Pon paź 15, 2012 18:32 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Ale jaja 8O

Właśnie dostałam maila w sprawie Jendzuni. No i fajnie, tylko na 99,99% jest to ta sama kobita, co chciała adoptować Awanturkę, "warunki spełnia", bo mieszka na osiedlu ogrodzonym :twisted:
I wszystko pięknie, tylko czemu pisze z innego maila i podaje inne imię? Bo nazwisko to samo :roll: Jakoś źle mi się to kojarzy :roll:
Za to opis chałupy tym razem i tekst o 'nieograniczaniu wolności' tak charakterystyczny, że nie pozostawia wątpliwości :?

Kobita ewidentnie szuka młodziutkiej burasi :roll:

OKI

Post » Pon paź 15, 2012 19:00 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Konsekwentna jest :roll: . Szkoda, że ma kiepską pamięć :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon paź 15, 2012 19:15 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Na szczęście ja mam lepszą :mrgreen:

Czarne coś okazało się jednak kocurkiem - wyjątkowo kulturalnym, skoro go przez 3 dni czuć nie było ;)
No, ale młodziak był - nawet po kastracji ledwo-ledwo waniał :lol:
Przynajmniej się zdąży otłuścić przed zimą :lol:

OKI

Post » Pon paź 15, 2012 21:46 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Się wyjaśniła rozbieżność imion - tym razem córeczka była :mrgreen:
Ufff... bo już myślałam, że to moja wrodzona umiejętność przyciągania specyficznych jednostek :oops:

OKI

Post » Wto paź 16, 2012 6:33 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

OKI pisze:Tylko u weta mam same aniołeczki :roll:

dobrze, ze chociaz u weta :wink: choc pewnie ze zlapaniem i wsadzeniem do transportera ciezko?

kciuki za Huncwota, żeby skradł serca Duzych :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Wto paź 16, 2012 6:42 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Na szczęście z pakowaniem nie ma większych problemów ;)
Gorzej z "maniem" Witalisa w transporterze - drze japę na pół Warszawy...

Niunia wczoraj skończyła focha i pół nocy udowadniała, jakim to jest proludzkim koteckiem ze spsutym tłumiczkiem. Rychło w czas :x
Ech... :roll:

OKI

Post » Śro paź 17, 2012 7:18 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Pomalutku do przodu...
Dzieci ciągle na lekach, ale już widać poprawę.
Brzdąc chyba zdecydował, że jednak nie będzie chorował.
Trójeczka w klatce zaczyna dostawać szału - trzeba będzie coś pokombinować :roll:
Jendza wczoraj dostała ostatnią dawkę Ornipuralu - trzeba będzie powtórzyć badania za jakiś czas.
Jeszcze mnie czeka kontrola krwi u Mirona, on też dostał lekową siekierę :roll:

OKI

Post » Śro paź 17, 2012 7:32 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

alix76 pisze:Konsekwentna jest :roll: . Szkoda, że ma kiepską pamięć :twisted:

Czy opisywałam panią co to do mnie dzwoniła przez jakiś czas za każdym razem o innego koteczka pytając?Nigdy zaś nie pamietając,że już dzwoniła do mnie? Chciała Kaję,Czesia, Nastkę,Jędrusia,Agatkę, Muszkę, Julkę ,Witunia ...I żeby nie było o długim okresie namyślania z jej strony. Tak mniej więcej 1-2 telefony w tygodniu były.

Olga, profilaktycznie za koteczków zdrówko paluszki potrzymam. :ok: Bo z cholerami nigdy nie wiadomo.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 17, 2012 9:11 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Nie dziękuję Asiu ;)
Zawsze się przydadzą - właśnie zawiozłam kudłate kupy do badania, bo coś podsrajdują :roll:
Poza tym, że podsrajdują (właściwie to chyba jeden, tylko nie mogę namierzyć który), to humory im dopisują aż za dobre :twisted:
Apetyty też :roll: Suche kłuje w ząbki i nawet zeżarte do okruszka nie kwalifikuje się jako posiłek :roll:

OKI

Post » Śro paź 17, 2012 9:53 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

OKI pisze:Niunia wczoraj skończyła focha i pół nocy udowadniała, jakim to jest proludzkim koteckiem ze spsutym tłumiczkiem. Rychło w czas :x

mysle, ze po prostu ludzie jej sie nie spodobali - jak trafi na Swoich Duzych, to pokaze sie od najlepszej strony :)

tillibulek

Post » Śro paź 17, 2012 10:29 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

tillibulek pisze:
OKI pisze:Niunia wczoraj skończyła focha i pół nocy udowadniała, jakim to jest proludzkim koteckiem ze spsutym tłumiczkiem. Rychło w czas :x

mysle, ze po prostu ludzie jej sie nie spodobali - jak trafi na Swoich Duzych, to pokaze sie od najlepszej strony :)

A co jej szkodziło chociaż ich obejrzeć? Mundra taka? :twisted:

OKI

Post » Śro paź 17, 2012 13:41 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

nie wiesz, ze kotecki siódmy zmysl majom? po co miala ogladac jak od razu wiedziala, ze jej sie nie podoba :lol: :lol:

tillibulek

[poprzednia][następna]