Siostra MaPi obiecała wywiesić ogłoszenia na Wydziale Filozofii UŁ, może tam komuś te cuda potrzebne będą...
nie wiem teraz, czy robić dalej bazarki z tych darów...
Moderator: Moderatorzy
bakers18 pisze:Witam.
Czy istnieje szansa na to żeby przetrzymać Habermasa do przyszłego czwartku ? Z tego tytułu, że owego czwartku mam obronę i aktualnie negocjuję z moimi rodzicielami kupno tych książek. Niestety będzie to możliwe dopiero po obronie.
Pozdrawiam.
Sis pisze:No dobsz, poza panem na H resztę wrzucę na allegro Kotyliona, tylko jakie kwoty za wysyłki?
Sis pisze:To moze dam 11zł z notką, że ew. nadwyżka z wysyłki będzie też przeznaczona dla kotów.
balbina38 pisze:czy za poz.1 i 2 można coś utargować?
madzik85 pisze:Super bazarek![]()
![]()
Strasznie żałuję, że nie jestem przy kasie...
Georg-inia pisze:balbina38 pisze:czy za poz.1 i 2 można coś utargować?
balbina38, strasznie przepraszam, ale chora byłam, a poza tym powiem szczerze, że się z tym filozoficznym bazarkiem poddałamdo dziś, kiedy nie przyszła kolejna paczka wiedzy od Pana Wielbiciela Kotyliona
![]()
![]()
rozumiem, że Pan Nietsche Cię interesuje? chcesz obie pozycje czy jedną? pewnie, że da się utargować. Nie będziemy się upierać przy cenach i trzymać tych książek w nieskończoność w klatce-kennelówce, żeby nie zostały podrapane, nadgryzione, obsikane, tudzież co tam jeszcze koty i psy moje ukochane mogą wymyślić.![]()
Ile chcesz zapłacić? ja się, cholera, targować nie umiem, więc może chociaż powiedz, czy ma być jedna pozycja czy obie? a może coś jeszcze z nowości byś chciała?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości