Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Basia_Blue pisze:Ja też słyszałam, że kocury są bardziej miziaste i przytulaśne, a kotki: inteligentniejsze ale bardziej humorzaste.
U mnie jest akurat odwrotnie![]()
ewkaa pisze:shira3 pisze:Basia_Blue pisze:Ja też słyszałam, że kocury są bardziej miziaste i przytulaśne, a kotki: inteligentniejsze ale bardziej humorzaste.
U mnie jest akurat odwrotnie![]()
No to tak samo jak u mnie właśnie![]()
Ja myślę, ze to są osobinicze kwestie zupełnie, bo również moja domowa kotka jest największą przylepą pod słońcem![]()
Basia dlatego ja dalej polecam 2 kotki- najlepiej dwóch różnych płci i kolorków
Basia_Blue pisze:Bedzie jeden i kropka, dokacanie ewentualnie za jakis czas
Gamina to w ogóle jest tym przypadkiem co to w domu docelowym rozwinęła skrzydła - ja się śmieję, że za dużo rodzeństwa miała i nie mogła się przebićMariaD pisze:Gamina i jeszcze kilka innych...Basia_Blue pisze:Mario, kiedy wreszcie będzie widać, kto jest miziasty bardziej a kto mnigej?Da się tę konkretną cechę u koteczki rozwinąć? W jaki sposób?
No wolne żartyBasia_Blue pisze:I moze jeszcze z roznych hodowli i niekastrowane, co? To by dopiero było wesoło![]()
)
Ja też ja też i do dziś żałuję, ze moją Frygę wziełam na jedynaczkę, a nie z którymś z jej rodzeństwashira3 pisze:Basia_Blue pisze:Bedzie jeden i kropka, dokacanie ewentualnie za jakis czas
Też tak mówiłam![]()
Do czasu![]()
shira3 pisze:Też mi się wydaje, ze charakter jest cechą osobnicza i płeć oraz kolor futra nie jest decydującyMam szylkretkę ulicznicę, która jest na maksa miziasta i delikatna i rudą rozpuszczoną szuję, która dzieli i rządzi
shira3 pisze:Basia_Blue pisze:Bedzie jeden i kropka, dokacanie ewentualnie za jakis czas
Też tak mówiłam![]()
Do czasu![]()
kalair pisze:shira3 pisze:Też mi się wydaje, ze charakter jest cechą osobnicza i płeć oraz kolor futra nie jest decydującyMam szylkretkę ulicznicę, która jest na maksa miziasta i delikatna i rudą rozpuszczoną szuję, która dzieli i rządzi
Shirka, spoko, Pyśka się kamufluje!
shira3 pisze:Basia_Blue pisze:Bedzie jeden i kropka, dokacanie ewentualnie za jakis czas
Też tak mówiłam![]()
Do czasu![]()
anulka111 pisze:I znowu kolejna osoba, czepiajaca sie rudych-rude sa wspaniale,delikatne i rozmruczane
Basia_Blue pisze:shira3 pisze:Basia_Blue pisze:Bedzie jeden i kropka, dokacanie ewentualnie za jakis czas
Też tak mówiłam![]()
Do czasu![]()
I jak to sie skonczylo?
anulka111 pisze:Ja tam jestme tylko jednego pewna- jak drugie mco,to od MariaD,choc do daliowych skarpetek Stokroci wzdycham
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 171 gości