Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:no ja jestem i czytam, tylko nie wiem co pisać - napisałabym coś na temat gminy ale a nóż to czytają i będzie smród
pogoda1053 pisze:Witam serdecznie! Myślałąm o Tobie kilkakrotnie i miałam pisać ale znowu miałam głowę zaprzątniętą mężowskimi operacjami. Ale już po i wszystko ok. Dochodzi do siebie. Piszesz,że Urząd się nie odzywa a ile to już m-cy trwa jak wysyłałaś pisma?
Czy dałaś im też ustawę mówiącą wyraźnie,że urząd musi mieć od marca tego roku program opieki nad zwierzętami bezdomnymi i pomóc w żywieniu kotów wolno żyjących? Wiadomo,że nie dadzą tyle karmy by koty najadły się do syta, bo mój urząd choć idzie mi na rękę ale też nie ma kasy i z żarełkiem gorzej ale ten 1 worek czy nawet 2 w ciągu jesieni i zimy to obiecali. Musisz koniecznie naciskać, zwłaszcza Wydz.Ochrony Środowiska, sama nazwa mówi od czego są. Przedzwoń i przypomnij, bo jeżeli dałaś wszystko na piśmie to jakąś odpowiedź drogą służbową muszą dać już nie pamiętam po 14 czy 30 dniach. To nie ich dobra wola ale mus i obowiązujące ich przepisy.Pozdrawiam.
lidka02 pisze:pogoda1053 pisze:Witam serdecznie! Myślałąm o Tobie kilkakrotnie i miałam pisać ale znowu miałam głowę zaprzątniętą mężowskimi operacjami. Ale już po i wszystko ok. Dochodzi do siebie. Piszesz,że Urząd się nie odzywa a ile to już m-cy trwa jak wysyłałaś pisma?
Czy dałaś im też ustawę mówiącą wyraźnie,że urząd musi mieć od marca tego roku program opieki nad zwierzętami bezdomnymi i pomóc w żywieniu kotów wolno żyjących? Wiadomo,że nie dadzą tyle karmy by koty najadły się do syta, bo mój urząd choć idzie mi na rękę ale też nie ma kasy i z żarełkiem gorzej ale ten 1 worek czy nawet 2 w ciągu jesieni i zimy to obiecali. Musisz koniecznie naciskać, zwłaszcza Wydz.Ochrony Środowiska, sama nazwa mówi od czego są. Przedzwoń i przypomnij, bo jeżeli dałaś wszystko na piśmie to jakąś odpowiedź drogą służbową muszą dać już nie pamiętam po 14 czy 30 dniach. To nie ich dobra wola ale mus i obowiązujące ich przepisy.Pozdrawiam.
Witaj wysłałam pismo napisane ładnie podpięte przepisy i piątego tego miesiąca minął miesiąc jak nie mam odpowiedzi , teraz znów zaniose żeby ich ponaglić zobaczymy .Idzie zima koty jedzą więcej i jest ich coraz więcej będzie jak co roku już to widzę..A gdzie tu jakieś budki żeby je chroniły przed zimnem i lisami
kaja555 pisze:szkoda ich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pauprenses i 51 gości