Łezka już w nowym domku jest :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 14, 2012 22:20 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

ewexoxo pisze:
mania1610 pisze:Obiecane fotki :)

Taka jestem śliczna :)

Obrazek

A tutaj niedzielny poranek :)

Obrazek

Pozdrawiamy :)

Bardzo śliczna! :1luvu:
Czy któreś ze zdjęć mogę prosić na facebooka ślepaczków? Najlepiej na maila pacze.sercem@gmail.com

Może Basia ma ładniejsze zdjęcia więc może ona coś wyśle, ale ja też oczywiście wyślę to co mam :)
"Nie ma przeciętnych kotów"
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Od: Pt wrz 21, 2012 20:19

Post » Nie paź 14, 2012 22:31 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Hmmmm........przejrzałam teraz te zdjęcia, żadne z nich nie dorównuje Twoim Małgosiu :oops:
Wasze są idealne! Pięknie widać te oczęta.
MIKUŚ

Post » Nie paź 14, 2012 22:47 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon paź 15, 2012 8:19 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

A to Fredek :( Gdzie on się podziewa :( Oby udało się go zlokalizować i niech cały i zdrowy wróci do domu. Trzymamy kciuki! :ok:

Basiu cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają :) Łezki oczka z dnia na dzień piękniejsze :1luvu: Widzę, że już na amen zostałam przechrzczona na Małgosię :mrgreen: Też ładnie :mrgreen:
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Post » Pon paź 15, 2012 8:21 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

śliczna :love: :love: :love: :love:
agula76

Post » Pon paź 15, 2012 8:25 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

mania1610 pisze:.... Widzę, że już na amen zostałam przechrzczona na Małgosię :mrgreen: Też ładnie :mrgreen:

No patrz :!: Cholerka :mrgreen:

Oczywiście że Madzia :oops: :oops:
MIKUŚ

Post » Pon paź 15, 2012 8:47 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Łezka nasz kwiatuszku :flowerkitty:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon paź 15, 2012 9:06 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

MIKUŚ pisze:
mania1610 pisze:.... Widzę, że już na amen zostałam przechrzczona na Małgosię :mrgreen: Też ładnie :mrgreen:

Basiu nie przejmuj się :ok: Dla Ciebie mogę być Małgosią :)
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Post » Pon paź 15, 2012 9:25 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

mania1610 pisze:
MIKUŚ pisze:

Ja miałam z początku zapisane Majka :ryk:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon paź 15, 2012 9:46 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

LadyStardust pisze:
mania1610 pisze:
MIKUŚ pisze:

tak, pamiętam :ryk:
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Post » Pon paź 15, 2012 17:05 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

FREDEK ODNALEZIONY!!!

JEST JUŻ BEZPIECZNY NA KOCIARNI. WKRÓTCE JEDZIE DO SWOJEGO NOWEGO DOMU (SAM SOBIE WYBRAŁ TEN DOM :wink: )!!

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA POMOC.
MIKUŚ

Post » Pon paź 15, 2012 18:29 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

LadyStardust pisze:
mania1610 pisze:
MIKUŚ pisze:

A ze mnie najczęściej robia Ewę :wink: Dziękuję za zdjęcia i prosze o jeszcze - najlepiej w jak największej rozdzielczości :mrgreen: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon paź 15, 2012 21:52 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

MIKUŚ pisze:FREDEK ODNALEZIONY!!!

JEST JUŻ BEZPIECZNY NA KOCIARNI. WKRÓTCE JEDZIE DO SWOJEGO NOWEGO DOMU (SAM SOBIE WYBRAŁ TEN DOM :wink: )!!

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA POMOC.

Ufffff :dance: :dance2: Super :!: :!: :!: :!: Bardzo się cieszymy :ok: Chyba bym oszalała gdyby mi kot zaginął :strach:
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Post » Pon paź 15, 2012 21:57 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Bez kitu, moi drodzy powiedzcie jaki numer byśmy odwalili :oops: :oops: :oops: :oops:
MIKUŚ

Post » Pon paź 15, 2012 22:24 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Basia nawet mi nie mów i nie pisz bo ja chyba dziś nie usnę :!: :strach: :strach: :strach:
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

[poprzednia][następna]