Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:Wiesz...widzac jak on przezywa chorobe Nazirka ...to raczej pokrywanie kosztów jego leczenia nie jest tu argumentem ...Ale cóż .. nic nie poradzisz tylko dodatkowy obowiązek Ci się dostał ^^ Trzymaj sie:))
Ja wypatrzyłam cudo kociaka ...viewtopic.php?f=13&t=147078 Ten jasny taki nietypowy przy reszcie , szkoda że nie mamy opcji na 2 koty ..
ruda32 pisze:Lilka Mrau pisze:Wiesz...widzac jak on przezywa chorobe Nazirka ...to raczej pokrywanie kosztów jego leczenia nie jest tu argumentem ...Ale cóż .. nic nie poradzisz tylko dodatkowy obowiązek Ci się dostał ^^ Trzymaj sie:))
Ja wypatrzyłam cudo kociaka ...viewtopic.php?f=13&t=147078 Ten jasny taki nietypowy przy reszcie , szkoda że nie mamy opcji na 2 koty ..
ale czy jeden czy dwa to niewielka zmiana
Lilka Mrau pisze:ruda32 pisze:Lilka Mrau pisze:Wiesz...widzac jak on przezywa chorobe Nazirka ...to raczej pokrywanie kosztów jego leczenia nie jest tu argumentem ...Ale cóż .. nic nie poradzisz tylko dodatkowy obowiązek Ci się dostał ^^ Trzymaj sie:))
ale czy jeden czy dwa to niewielka zmiana
Eh mój TŻ już teraz cyrk robi z jednym ...nie będe się rozpisywać ale ogólnie nie jest za wesoło :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości