Moderator: Estraven
CoolCaty pisze:Jezu Kaśka a co to jest ta sztuczna kupa i ta łopatka i jak się tym .... bawi?
To jest w zestawie? Czy kupę i łopatkę trzeba dokupić?
dilah pisze:edit: o Jezu wyszło, że Buba brzydkaale buba ładna jest na swój sposób
tylko, że jak ja widzę plaskate koty i psy to tak jakoś wyglądają jak "alieny" albo
"gremliny"
Georg-inia pisze:dilah pisze:edit: o Jezu wyszło, że Buba brzydkaale buba ładna jest na swój sposób
tylko, że jak ja widzę plaskate koty i psy to tak jakoś wyglądają jak "alieny" albo
"gremliny"
już się nie tłumacz lepiej, bo zaraz całkiem się zakałapućkasz.![]()
Lolka już lepiej, musiała faktycznie źle stanąć albo co, ale żeby z tego powodu jakoś cierpiała specjalnie to nie powiem - śmigała jak stara. Teraz jeszcze ten strupol...
słuchaj, Madzia, czy ona jak ją zaczyna swędzieć "od wilgoci" to się namiętnie iska może przypadkiem? bo się od wczoraj ciumka po lewym kolanie
CoolCaty pisze:Wiecie co, jak ja wejdę na ten watek, to się czuje niedorozwinięta. Najpierw jakieś kupo - gadgety pokazują, co to się o nie dzieci na całym świecie biją, a teraz Magija pisze o jakimś psie termometrowym. Co to jest pies termometrowy???
Pani Osrana niezła. Będę ją sobie nazywać Pani Osrana-Obrzydliwa. Bleeeee
Ja rozumiem tęsknotę za psami, kotami, domem, spacerami, nawet za bunkrem, ale za gotowaniem obiadów, to tego mój umysł nie ogarnia. Naprawdę czuję się inna jak czytam ten wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 429 gości