Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Kaja swojego czasu Lidka miała dostęp napisz do niej.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Witam wszystkich. Dzwoniła do mnie Pani Ewa z zapytaniem o leki - niestety nie bardzo mogłam jej pomóc. To co chciałam napisać - jestem pod ogromnym wrażeniem Pani Ewy, jej uczuciowości, tego jak martwi się o całe swoje stado i o każdego kota z osobna. A o tego choruska-staruszka to prawie płakała, chce go ratować za wszelką cenę. No bardzo się wzruszyłam. Pozdrawiam serd. i kciuki trzymam, zwł. za tego biedaczka, żeby sobie jeszcze pożył.
P. Ewa dziękuje wszystkim za pomoc dziękowała też za mięsko i karmę.
Przy okazji pytała mnie, czy nie ma ktoś na zbyciu dużego drapaka, u niej koty nie mają żadnego, zużywają meble i kredens jutro będzie wyrzucony, a brat daje jej swój.