Nie ma to jak nabrać tempa w powiększaniu Rodziny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaZ pisze:Aniu - Twój TŻ to wyjątkowy twardziel![]()
Nie ma to jak nabrać tempa w powiększaniu Rodziny
strongbaby pisze:Coś mi tu nie gra
coś mi tu bardzo nie gra
aaaa intruz
https://www.youtube.com/watch?v=POyCDnv ... ata_player
i nic tak nie zjednuje jak wspólna michałasuch jeden!!!
Kocurek jest milusińskiWdrapuje się na ręce, mruczy i jest bardzo odważny. Roboczo nazwany Panem Skarpetką
MalgosiaZ pisze:Posyczeć trzeba , nawet ze dwa dni. U mnie etatowe syczki to Tosia i Betina , Filon to już zwątpił w spokój tego domu
.
strongbaby pisze:MalgosiaZ pisze:Posyczeć trzeba , nawet ze dwa dni. U mnie etatowe syczki to Tosia i Betina , Filon to już zwątpił w spokój tego domu
.
A czy gryzienie to też standard ?Całą noc koty się ganiały. Mimki warczała i syczała, kocurek zwiewał, zaraz wychodził za nią i powtórka. W ciągu dnia to samo, z tym że Mimi zaczęła go gryźć w kark
Wygląda to jak polowanie. Kocurek się nie daje, i tak boksują się między sobą,z tym że mały to raczej jako zabawę traktuje
O dziwo podczas drzemki poobiedniej spały razem, najpierw Mimi wymyła kocurka, potem kocurek Mimi i poszły spać
![]()
Tylko o te zęby się bojęPowinnam je rozdzielić ?
strongbaby pisze:No fajny widok. Dziś już Mimi przystopowała z gryzieniem. W nocy się ganiały, ale już zabawowo. Potem poszły razem spaćKocurek szuka u Mimi cyca
Ssał jej poduszkę w łapce, bidulek za wcześnie go od matki oddzielono
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 668 gości