Schronisko KRK - kciuki za dom dla Krystiana:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 13, 2012 22:28 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

Zapraszam do zgłaszania kocich ślepaczków gotowych do adopcji na Facebook'u - strona JA PACZE SERCEM
http://www.facebook.com/JaPaczeSercem

Zdjęcia z opisem można przesyłać na adres pacze.sercem@gmail.com Mile widziane również zdjęcia i historie kotów adoptowanych. Chcemy dzielić się informacjami i oswajać ludzi z adopcjami kotów niewidzących i niedowidzących.

Oczywiście prosimy o polubienie nas i udostepnianie kotów adopcyjnych znajdujących się już na stronie :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie paź 14, 2012 14:46 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

W sobotę poszło bardzo dużo kociąt i Magnat , kilka adopcji psiaków, dzisiaj do domu poszedł bury kocurek Pankracy , kilka psiaków,
Niestety dzisiaj było bardzo dużo psiaków z wypadków, został też oddany adoptowany w 2002 r pies Gaweł- Tajson bo jest chory, ludzie i nie ludzie.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Nie paź 14, 2012 15:34 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

podkradam wieści :mrgreen:

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Nie paź 14, 2012 16:53 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

http://www.schronisko.krakow.pl/files/o ... 82_max.jpg

K 37/10/12 Otylia, bura kotka, ma 7 lat , jest wysterylizowana. Do schroniska została oddana
z powodu pobytu jej właściciela w szpitalu. Kotka jest bardzo miła i łagodna, bardzo tęskni za człowiekiem, korzysta z kuwety.

mk999

Post » Nie paź 14, 2012 16:56 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

http://www.schronisko.krakow.pl/files/o ... 0_12_k.jpg

K 50/10/12 Hejke, bialo - rudy kocur, ma około 3 lat, jest wykastrowany, oddany do schroniska 'bo nie ma się nim kto zająć", bardzo fajny kocur.Korzysta z kuwety.

mk999

Post » Nie paź 14, 2012 17:36 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

http://www.schronisko.krakow.pl/files/o ... 93_max.jpg

169/09/12 Karusia, kotka bura pręgowana z rudym nalotem, ma trzy lata, jest wysterylizowana.
Dom z ogrodem byłby dla niej rajem, od innych kotów trzyma się na uboczu , korzysta z kuwety.

mk999

Post » Pon paź 15, 2012 18:27 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

ewexoxo pisze:Zapraszam do zgłaszania kocich ślepaczków gotowych do adopcji na Facebook'u - strona JA PACZE SERCEM

Zdjęcia z opisem można przesyłać na adres pacze.sercem@gmail.com Mile widziane również zdjęcia i historie kotów adoptowanych. Chcemy dzielić się informacjami i oswajać ludzi z adopcjami kotów niewidzących i niedowidzących.

Oczywiście prosimy o polubienie nas i udostepnianie kotów adopcyjnych znajdujących się już na stronie :wink:

Wysłałam Figielka , bo niestety nadal jest w schronisku, z pięknymi zdjęciami BarbAnn, chyba mi wybaczy samowolkę.

mk999

Post » Pon paź 15, 2012 18:30 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

ja za tydzien powinnam juz byc to zrobie tym nowum co je widzęna fb zdjęcia
Biedne te koty bo starszych ludziach
i po co miec dzieci skoro mają w doopie ze przyjaciel mamy lub taty ląduje w schronisku
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon paź 15, 2012 18:36 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

mk999 pisze:
ewexoxo pisze:Zapraszam do zgłaszania kocich ślepaczków gotowych do adopcji na Facebook'u - strona JA PACZE SERCEM

Wysłałam Figielka , bo niestety nadal jest w schronisku, z pięknymi zdjęciami BarbAnn, chyba mi wybaczy samowolkę.

Zdjęcia już przesłane do "obróbki", jak dobrze pójdzie to już jutro znajdą się na stronie :ok: Oczywiście jeżeli jeszcze jakieś macie - przesyłajcie.
Potrzebujemy również w miarę dobrych zdjęć kotów, które nawet już mają dom - do wykorzystania na stronie jako jej reklama (po obróbce i dodaniu jakiejś sentencji). Jeżeli możecie - pomóżcie współtworzyć nam również w ten sposób stronę ślepaczków :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon paź 15, 2012 18:40 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

BarbAnn pisze:ja za tydzien powinnam juz byc to zrobie tym nowum co je widzęna fb zdjęcia
Biedne te koty bo starszych ludziach
i po co miec dzieci skoro mają w doopie ze przyjaciel mamy lub taty ląduje w schronisku

niestety, ale tak często jest... :( mieszkanie czy dom po dziadkach - a i owszem! a kot czy pies to już "problem", któego trzeba się pozbyć :( adoptowaliśmy taki "problem" po kimś i wiem jak to się odbija na kociej psychice
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto paź 16, 2012 9:23 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

Pozwolę sobie zaprosić:
W najbliższą niedzielę (21.10) kolejna (VIII) edycja DNIA WSPÓŁPRACY MIĘDZYGATUNKOWEJ, jak zwykle w JCC na ul.miodowej 24 w Krakowie, w godzinach od 12 do 17.
Można przynieść przeczytane książki, można kupić te, które chce się przeczytać. Dochód w całości przeznaczony na zakup karmy dla bezdomnych kotów w jesieni życia, czyli 7+.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto paź 16, 2012 18:25 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

ewexoxo pisze:
mk999 pisze:

można przedstawić jednooką Bulbę? czeka na nowy dom
viewtopic.php?f=13&t=146395

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Wto paź 16, 2012 18:28 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

Tunisia pisze:
można przedstawić jednooką Bulbę? czeka na nowy dom
viewtopic.php?f=13&t=146395

Jak najbardziej! Będziemy promować dziewczynkę :ok: A na marginesie - śliczna jest :1luvu: Jeżeli ma jakieś wydarzenie lub galerię na FB - proszę o link. Jeżeli nie - proszę o zdjęcia na maila z opisem.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro paź 17, 2012 15:47 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

Tofik i Figielek już w domach :1luvu:

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Śro paź 17, 2012 17:34 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Basza, Bączek i koci

Mruczeek pisze:Tofik i Figielek już w domach :1luvu:

jak milo :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]