Przygarnę koteczkę ze Szczecina.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 15:33 Przygarnę koteczkę ze Szczecina.

Moja siostra chciałaby przygarnąć kotkę. Będzie ją mogła zabrać do siebie w grudniu (ewentualnie pod koniec listopada). Najbardziej jej się podobają rude, ale koteczka mogłaby mieć jakieś namiastki rudego np. trikolorka albo szylka.
Macie może jakąś kotkę, która jest jeszcze za malusia do oddania i może poczekać na dom? n. taka co dopiero się urodziła :lol:
ZE SZCZECINA I OKOLIC!

kamilqax95x

Od: Nie paź 07, 2012 15:25

Post » Nie paź 07, 2012 16:35 Re: Przygarnę koteczkę ze Szczecina.

kamilqax95x pisze:Moja siostra chciałaby przygarnąć kotkę. Będzie ją mogła zabrać do siebie w grudniu (ewentualnie pod koniec listopada). Najbardziej jej się podobają rude, ale koteczka mogłaby mieć jakieś namiastki rudego np. trikolorka albo szylka.
Macie może jakąś kotkę, która jest jeszcze za malusia do oddania i może poczekać na dom? n. taka co dopiero się urodziła :lol:
ZE SZCZECINA I OKOLIC!

Ja opiekuję się 4 kociakami. Przede wszystkim karmię je, są udomowione te kociaki. Są śliczne dwa całe czarne, pingwinek 1 i 1 biały w łatki bure. Szkoda, że nie chce takiego kotka. Mieszkam w Stargardzie, kotki mieszkają w pobliżu parkingu nie strzeżonego, przed deszczem chowają się przez zardzewiałe drzwi do pomieszczenia zamkniętego. Ktoś je parę dni temu wyrzucił z domu. Mają mniej więcej 4 miesiące. Szkoda mi ich bo robi się coraz zimniej. :cry:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Nie paź 07, 2012 22:22 Re: Przygarnę koteczkę ze Szczecina.

teraz mają 4 to w grudniu będą miały 6 a to ma być 2 miesięczna kotka :oops:

kamilqax95x

Od: Nie paź 07, 2012 15:25

Post » Pon paź 08, 2012 8:36 Re: Przygarnę koteczkę ze Szczecina.

kamilqax95x pisze:teraz mają 4 to w grudniu będą miały 6 a to ma być 2 miesięczna kotka :oops:

Kotek 6-cio miesięczny to koci dzieciak. Nie ujmę im wieku tylko napisałam. Wybór należy do Ciebie. :cry:
Obrazek

jasia0245

Post » Pon paź 08, 2012 15:36 Re: Przygarnę koteczkę ze Szczecina.

Witam, u Dziadków mojej koleżanki kocica tydzień temu urodziła 5 maluchów. Dwa z nich to rudzielce. Do odbioru za ok. 8 tyg. :)
P.S. Pamiętaj, że rude to prawie zawsze chłopaki ;)

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Pt paź 12, 2012 21:29 Re: Przygarnę koteczkę ze Szczecina.

W Koszalinie malutka Perełka szuka domu:
viewtopic.php?f=13&t=146869

Ma przebłyski rudego ;-)
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Nie paź 14, 2012 15:36 Re: Przygarnę koteczkę ze Szczecina.

Kociaki powinny być z matką do 12 tyg. życia. Tak tylko przypominam jakby ktoś zapomniał albo nie wiedział.

jasia0245 nie każdy patrzy sercem, niektórzy tylko oczyma. Trzymam kciuki za Twoje parkingowe maluszki. Na pewno znajdzie się dla nich dom, który może im zaoferować miłość za to, że po prostu są.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Nie paź 14, 2012 15:51 Re: Przygarnę koteczkę ze Szczecina.

itaka pisze:Kociaki powinny być z matką do 12 tyg. życia. Tak tylko przypominam jakby ktoś zapomniał albo nie wiedział.

jasia0245 nie każdy patrzy sercem, niektórzy tylko oczyma. Trzymam kciuki za Twoje parkingowe maluszki. Na pewno znajdzie się dla nich dom, który może im zaoferować miłość za to, że po prostu są.

Itaka dzięki za ciepłe słowa. Byłam, u koteczków, wychodzą już na moje zawołanie. Każde pozwoli mi wziąść siebie na ręce. One karmą mokra zjedzą każdą, nawet tę najtańszą, natomiast koteczka druga która opiekuję się na parkingu tym razem strzeżonym, już troszeczkę wybrzydza. Kotki są śliczne, tak bardzo chciałabym aby znalazły miłość od dobrych ludzi i ciepło. Żeby nie musiały mieszkać w trafostacji, gdzie głównym wejściem jest zardzewiała dziura w drzwiach. Chcę dodać, że tydzień temu jednej czarnulce znależliśmy kochający domek. Pozostały jeszcze trzy. Pozdrawiam serdecznie. :lol:
Obrazek

jasia0245