Domisia ma piękne regularne pręgi. Ryży jest marmurek, regularne pręgi ma tylko na czole.
To, co mnie powstrzymuje przed wstawianiem fot, to fakt, że nie pamiętam, które już tu były

Edit: skarpetki też ma regularne, ale o tym, Anulko, już wiesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Ja to okreslam inaczej- Gabi to fleja ,jak moj Gucio
U mnie to Smakusia po nim zakopuje,ale daje mu z liscia ,jak go dorwie;) Mam ubaw,bo chcialby zostawic na wierzchu,ale jesli w polu widzenia jest Smakusia to........................pospiesznie sprzata po sobie z duzym zaangazowaniem
dalia pisze:anulka111 pisze:Ja to okreslam inaczej- Gabi to fleja ,jak moj Gucio
U mnie to Smakusia po nim zakopuje,ale daje mu z liscia ,jak go dorwie;) Mam ubaw,bo chcialby zostawic na wierzchu,ale jesli w polu widzenia jest Smakusia to........................pospiesznie sprzata po sobie z duzym zaangazowaniem
Anulka![]()
jaka fleja- Gabryszka to księżniczka
anulka111 pisze:dalia pisze:anulka111 pisze:Ja to okreslam inaczej- Gabi to fleja ,jak moj Gucio
Anulka![]()
jaka fleja- Gabryszka to księżniczka
To niech sie zachowuje ,jak ksiezniczka![]()
na razie to Szanta jest dama ,jak moja Smakusia
jaaana pisze::ryk:
Szanta damą?
Damą jest Dosieńka, a Szanta to diablątko. A najwyżej sprzątaczka
jaaana pisze:Jak opłukać kota wczepionego w cycki????
Było mówić o kąpaniu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości