PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIASTA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 12, 2012 21:35 PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIASTA

Witam serdecznie ! Szukam kociego behawiorysty z okolic trójmiasta do agresywnego kota .W skrócie kotek od małego nie lubił być dotykany .Pimpuś został znaleziony gdy miał kilka tygodni i zaawansowany koci katar ,jednego oczka nie udało się uratować ,drugie jest zamglone .Pimpuś trafił do domu starszego Pana .Pan w wyniku wypadku zmarł , ja miałam możliwość chodzenia do kota przez 2 lata i zajmowania się nim (spadkobiercy przez 2 lata nie byli w stanie dogadać się między sobą o mieszkanie )Kot w ich planach nie został uwzględniony .Miałam za to dostępne klucze do tego mieszkania .Spadkobiercy dogadali się mieszkanie ma zostać sprzedane a co miało być z kotem to już nikogo nie interesowało .Kotek żył 2 lata w pustym mieszkaniu ja odwiedzałam go 2-3 razy dziennie po kilka godzin ,jednak samotność w czterech ścianach zaowocowała jeszcze większym stanem depresyjnym u kota .Kotek obecnie przebywa u P.Sabiny w miau hotelu jednak nie jest w stanie tam się przystosować .Jeszcze większa agresja atakuje ludzi którzy się nim zajmują i inne koty .Polecam przeczytanie mojego wątku w dziale kociarnia : POTRZEBNY DS DLA KOTA.WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE .GDYNIA -tam cały problem jest szczegółowo opisany ,nick użytkownika : Monika1983

Monika1983

Od: Pt sie 20, 2010 0:50

Post » Sob paź 13, 2012 16:11 Re: PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIAS

Monika1983 pisze:Witam serdecznie ! Szukam kociego behawiorysty z okolic trójmiasta do agresywnego kota .W skrócie kotek od małego nie lubił być dotykany .Pimpuś został znaleziony gdy miał kilka tygodni i zaawansowany koci katar ,jednego oczka nie udało się uratować ,drugie jest zamglone .Pimpuś trafił do domu starszego Pana .Pan w wyniku wypadku zmarł , ja miałam możliwość chodzenia do kota przez 2 lata i zajmowania się nim (spadkobiercy przez 2 lata nie byli w stanie dogadać się między sobą o mieszkanie )Kot w ich planach nie został uwzględniony .Miałam za to dostępne klucze do tego mieszkania .Spadkobiercy dogadali się mieszkanie ma zostać sprzedane a co miało być z kotem to już nikogo nie interesowało .Kotek żył 2 lata w pustym mieszkaniu ja odwiedzałam go 2-3 razy dziennie po kilka godzin ,jednak samotność w czterech ścianach zaowocowała jeszcze większym stanem depresyjnym u kota .Kotek obecnie przebywa u P.Sabiny w miau hotelu jednak nie jest w stanie tam się przystosować .Jeszcze większa agresja atakuje ludzi którzy się nim zajmują i inne koty .Polecam przeczytanie mojego wątku w dziale kociarnia : POTRZEBNY DS DLA KOTA.WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE .GDYNIA -tam cały problem jest szczegółowo opisany ,nick użytkownika : Monika1983

Potwierdzam.Sprawa PILNA!!!

Monika wątek Pimpusia podrzuć prosze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob paź 13, 2012 16:59 Re: PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIAS

NIKT NIE ZNA....?

Monika1983

Post » Sob paź 13, 2012 19:22 Re: PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIAS

Spróbuj może tutaj:
http://www.silva-lupus.pl/

Może jeśli nawet nie będę mogli pomóc, to podpowiedzą gdzie szukać.
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Nie paź 14, 2012 9:31 Re: PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIAS

Dzięki za link .

Monika1983

Post » Nie paź 14, 2012 9:31 Re: PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIAS

jak znajdziesz DOBREGO to ja też poproszę

mam w domu bezinteresowną kocią nienawiść w czystej postaci :?

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Nie paź 14, 2012 9:34 Re: PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIAS

Na pewno dam znać.

Monika1983

Post » Nie paź 14, 2012 17:04 Re: PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIAS

:kotek:

Monika1983

Post » Pon paź 15, 2012 19:00 Re: PILNIE POTRZEBNY BEHAWIORYSTA DLA KOTA Z OKOLIC TRÓJMIAS

:kotek:

Monika1983