Lista wpłat paźdzernik 2012:
2865,25złSumę należy pomniejszyć o 2% jakie Viva potrąca za prowadzenie księgowości:
Czyli pozostaje:
2807,95złKoszty fakturowane na Vivę!:
1. Krakvet –
244,99zł - zakup karmy suchej dla kotów 30kg
2. wet. Łukuć –
1525,00zł - 17 sterylizacji kotek:- 3 kotki wolnożyjące z ul. Słonecznej, Gdynia Witomino
- 1 kotka wolnożyjąca ze Skweru Kościuszki
- 6 kotek wolnożyjących z Wiczlina (działki i ul. Śląska)
- 1 moja tymczaska
- 3 kotki wolnożyjące z ul. Śląskiej 52 (w tym mamusia 3 bąbli, które trafiły do mnie na DT)
- 1 kotka wolnożyjąca z Gdańska-Borkowa
- 1 kotka od p. Mariana - Pikusia
- 1 kotka wolnożyjąca z Warszawskiej w Gdyni
- 4 kastracje kocurów- 2 kocury z Wiczlina (wolnożyjące ale oswojone - można adoptować, przepiękne burasy)
- 1 mój tymczas Oskarek
- 1 Donatello od p. Mariana
oraz leczenie kilku kotów i zakup środków na odrobaczanie, odpchlanie.
3. Leroy Merlin –
99,86zł - materiały na kocie domki
4. sklep zoologiczny Bon Zoo –
169,99zł - zakup żwiru do kuwet 80L
5. Przychodnia Kot i Pies –
297,00zł - pobyt tydz. w szpitaliku, odrobaczenie, odpchlenie i leczenie z kk 3 kotków oraz karma dla nich
6. Przychodnia wet. Stogi ul. Hoża –
350zł sterylizacja 1 suczki
7. wet. Kasprzyk –
80zł (za leczenie Hypii kotki od p. Mariana)
Razem koszty: 2766,84zł2807,95 - 2766,84 = 41,11 zł na plusie, które przechodzi na listopad (juuuuuupi)
Oprócz tego wydałam 875zł na paliwo do samochodu, większość jeżdżenia była w kocich sprawach, ale to mój wkład.
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy w wyżej wymienione działania włożyli jakąkolwiek cegiełkę, nieważne mniejszą czy większą, bez wspólnego zaangażowania nie byłoby to możliwe.
Proszę o dalsze wsparcie głównie działań sterylkowych póki pogoda pozwoli, ja ze swej strony obiecuję dalej działać z niesłabnącym zaangażowaniem.