jasia0245 pisze:Zdjęcia śliczne, ale pomocne masz te zwierzaki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję za komplement, ale myślę, ze te moje zdjęcia to raczej przeciętne, jedynie OBIEKTY na nich całkiem, całkiem

No i oczywiście PRACOWITE jak nie wiem co

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia0245 pisze:Zdjęcia śliczne, ale pomocne masz te zwierzaki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Tak przeglądałam swoje zdjęcia w moim wątku i stwierdziłam, że na wszystkich zdjęciach mam ciągle tę samą pościel![]()
Przysięgam! Mam jeszcze inne komplety! Niebawem pościel zmienię!!!
![]()
![]()
[/size][/i]
AnnAArczyK pisze:(...)...wypucowanie całej lodówki - czego nienawidzę....zrobienie jednego przodu sweterka...malowanie kolejnego obrazka...
Wszystko naraz![]()
Tak mnie naszło, niestety...tak czasami mam
Sweterek będzie dłuzszy, taki niby płaszczyk (ale kiedy go skończę, tego nie jest w stanie przewidzieć żadna wróżka...podobnie z obrazkiem)
Lilka Mrau pisze:
Witamy w sobotni wieczór ^^
RAnia pisze:Witam sobotnio i deszczowo. I serdecznie.AnnAArczyK pisze:Tak przeglądałam swoje zdjęcia w moim wątku i stwierdziłam, że na wszystkich zdjęciach mam ciągle tę samą pościel![]()
Przysięgam! Mam jeszcze inne komplety! Niebawem pościel zmienię!!!
![]()
![]()
[/size][/i]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto tu na posciel patrzy ja takie cuda sa do ogladania!
[/quote]Kotina pisze:
Kotina pisze:
......Zwierzaki śliczne (pościel zupełnie nieważna), widać, że .... rozpieszczone
ale jak tu takich słodziaków nie rozpieszczać ?
AnnAArczyK
czasami gdy tu zaglądam, to muszę sprawdzić, czy to przypadkiem nie mój wątek
![]()
- też nie cierpię mycia lodówki i odmrażania zamrażalnika![]()
- też ciągle coś dziergam na drutach lub na szydełku (a najdłużej mi schodzi na wykończaniu robótki)
- też czasami próbuję malować obrazki, ale kiedyś, kiedyś mi to lepiej wychodziło i "siem jakoś zniechęcom"![]()
- też kocham kwiatki i mogę ciągle koło nich "robić"
- też kocham zwierzaki i jestem panikara, gdy któreś kichnie czy "puści pawia"![]()
- też tak mnie nachodzi i tak czasami mam .....![]()
Do tego "pochłaniam" niezliczone ilości książek i lubię czasami "zaliczyć" szyfrokrzyżówkę
jasia0245 pisze:Najważniejsze to te obiekty na pościeli. Lunka jest śliczna, kropka również, Pers to lubię bo jakby był mój, no i młody rozrabiaczek super - gość.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Foty rozbrajające, Żuczek jaki ma fajowy brzuszek![]()
![]()
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Kotina pisze:
Kotina pisze:
......Zwierzaki śliczne (pościel zupełnie nieważna), widać, że .... rozpieszczone
ale jak tu takich słodziaków nie rozpieszczać ?
AnnAArczyK
czasami gdy tu zaglądam, to muszę sprawdzić, czy to przypadkiem nie mój wątek
![]()
- też nie cierpię mycia lodówki i odmrażania zamrażalnika![]()
- też ciągle coś dziergam na drutach lub na szydełku (a najdłużej mi schodzi na wykończaniu robótki)
- też czasami próbuję malować obrazki, ale kiedyś, kiedyś mi to lepiej wychodziło i "siem jakoś zniechęcom"![]()
- też kocham kwiatki i mogę ciągle koło nich "robić"
- też kocham zwierzaki i jestem panikara, gdy któreś kichnie czy "puści pawia"![]()
- też tak mnie nachodzi i tak czasami mam .....![]()
Do tego "pochłaniam" niezliczone ilości książek i lubię czasami "zaliczyć" szyfrokrzyżówkę
lidka02 pisze:Dzierganie , malowaniektoś tu bardzo utalentowany jest
Ślicznie ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Wojtek, zuza i 1123 gości