Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Dziewczyny mam nieśmiałą prośbę - czy mogłybyście pomóc Azylowi Biała Podlaska w wewnętrznej ankiecie)
kussad pisze: Moja prośba o wsparcie Azylu Biała Podlaska dotyczyła zwiększenia ich szansy na zostanie "sreberkiem" chociaż o kilka głosów - na forum są bardzo mało znani
kussad pisze:Tak, zagłosować na nich teraz w wewnętrznej ankiecie - banerek u mnie w podpisie! Ankietę już widać, że wygra Opole ale ważne jest też 2 miejsce czyli "sreberko"
kussad pisze:Tak, Azyl niestety przegrał w ubiegłym miesiącu z Mirką_T - nie daliśmy rady - było nas za mało!Bardzo mi szkoda ogromnego zaangażowania w sprawę młodziutkich wolontariuszek
kussad pisze:hanelka pisze:Albo nie potrafią się lansować. Nie zawsze ktoś, kto dużo mówi, rzeczywiście dużo robi, ale często się zdarza, że komuś, kto dużo robi, nawet do głowy nie wpadnie, żeby o tym mówić...
Czy na to sreberko to się jakoś jeszcze oddzielnie głosuje, czy to po prostu drugie miejsce na liście do krakvetu?
Przepraszam za głupie pytanie...
Tak, to jest dokładnie ta sytuacja. Jedna jedyna wolontariuszka na chwilę odblokowana ze zbanowania za próbę agitacji rozsyłając PW, nawet bez możliwości zagłosowania - za mało postów i za krótki okres - mieszkająca daleko od schroniska. Raczej ja usiłuję w tym pośredniczyć i ich trochę reprezentować i cytuję cokolwiek znajdę na temat schroniska na dogo...
Niestety akcja jest coraz mniej popularna i wszyscy się zrazili bo maja dość przepychanek. Poprzedni wygrani już nie interesują się i nie pomagają kolejnym kandydatom nawet Ci bardzo znani i lubianiOgraniczona możliwość agitacji - nawet pisząc tutaj narażam się na zbanowanie - napisać cokolwiek można właściwie jedynie na własnym wątku - a mój wątek to monolog
, wkleić banerek, zmienić tytuł wątka i nic więcej...
![]()
"Sreberko" to drugie miejsce w ankiecie wewnętrznej
Już nie mam pomysłu co jeszcze można doradzić i jak im pomóc - próbowałam już wszystkiego włącznie z dołączeniem do akcji wsparcia Katarzyny Pisarskiej tej z TV ale to ciągle i wszystko za małostąd Ich i czasem mnie widać tutaj w akcji "Nie daj im zamarznąć" i moja próba pokazania tej akcji tutaj na forum i na dogo
http://www.facebook.com/pages/Katarzyna ... 7446184169 Tutaj jest ten wątek
viewtopic.php?f=1&t=146673
Mulesia pisze:To trzymam kciuki za bezbolesne rozwiązanie problemów.kussad pisze:Nie! Najlepiej będzie jak sobie stąd pójdę - na który watek nie zaglądnę czytam rozmowę o ząbku a.... właśnie sama jestem na tym etapie. Niewyrżnięta "8" do usuwania a dziś rtg w sprawie bolącej "7" z przeciwnej strony a jutro diagnoza![]()
- Mam termin dziś na 17:30kussad pisze:Bardzo dziękujęMusi być dobrze - "8" po ostatnim zabiegu u chirurga chwilowo przestała boleć więc trochę mogę zaczekać i zaplanować termin ekstrakcji - poprzednio czekałam 4 lata. Teraz pilnie bo dziś muszę załatwić to nowe - kolejny problem bardziej palący - "7"
a teraz:Bardzo dziękuję za udział w tej akcji - http://www.facebook.com/events/46851870 ... ext=createKciuki nadal potrzebne a może osobiście poznam maluszki
kussad pisze:Już wiem gdzie maluszki trafiły - przeczytałam na FB ale wcześniej denerwowałam się bo Asia na swoim wątku nie wspomina o nich ani słowem - tak, to jest ten 'mój' domekAniu czy jakoś umówiłaś się z Asią gdzie będzie wklejała jakieś relacje i zdjęcia.... zginą nam - Asia ma bardzo aktywny wątek "od zawsze"
Wkleję sobie link a kiedyś gdy coś napiszę u nas zacytuję ten post
kussad pisze:Bardzo mocno trzymam kciuki i za Was i za ciąg dalszy łapankiASK@ pisze:Wiesz,Ewuś że nie klepię w klawisze zanim się nie utwierdzi wszystko.Poza tym to hanelki i tajdzi "organizacja" więc one decydują co i jak. Ja tylko trochę pożebrałam.
Chyba jednak mogę napisać co do za "mój" domek. To jeden z moich DS co to zgodził się zabrać maluszki na apel sms-owy.A co wyjdzie to zobaczymy.Trzymać kciuki należy.![]()
![]()
![]()
Pytanie zadałam Ani i tajdzi, domek "mój" a opisujesz go jako Twój - czy to znaczy że znasz Asię osobiście, miałam na myśli wątek Asi na dogo, że tam umkną mi wszystkie wiadomości tak jak gubią się nawet odpowiedzi na moje posty i wcale ich nie zauważam a na FB nie każdy ma jak zaglądać?
Tak i dzięki Asi i temu wątkowi i "szumowi medialnego" zauważyłam, że cokolwiek się dzieje - na Wasze posty zawsze reaguję! Poranne wiadomości od Asi-domku też już są na FBhanelka pisze:Ja również wolę być oszczędna w słowach, póki się nie stanie.
Domek „Twój”, Ewo, jak najbardziej. Ale Asiny wątek i „szum medialny”.
Z Asią-domkiem będziemy w kontakcie. Mamy to obiecane. Bardzo, bardzo fajny domek...
Myślę, że następne wiadomości będę już zamieszczać na swoim wątku, żeby się bałagan nie zrobił.
Bardzo mi miło! Następnym razem spróbuję znaleźć jego zdjęcie!szybenka pisze:Ach, ten Twój diabełek wyrósł na pięknego kociego kawalera. Śliczny jest, tylko dlaczego taki gryzący
Bardzo lubię tą trasę - można spuścić sukę ze smyczy a w tym dniu przez moment nawet była bez kagańca gdy aż do horyzontu nie było widać żadnego człowiekaMyszolandia pisze:ale piękny spacerek:
MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
kussad pisze:Ja - Nero jestem jeszcze za mały a raczej za młody - nawet nie mogę spróbować wątróbki Mruczuś[*] zrobiłby wszystko za odrobinę wątróbki, Mikusiowi[*] nie smakowała:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1269 gości