PALUCH 8.MRAU. Całe morze kociąt. Wciąż przybywają...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 12, 2012 22:11 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

basiu111- wszystko może być :D .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob paź 13, 2012 15:16 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Dziewczyny do której można coś na paluch podrzucić dziś i jutro, tak żeby do was trafiło, a nie w przestrzeń kosmiczną

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Sob paź 13, 2012 15:33 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

klauduska pisze:Dziewczyny do której można coś na paluch podrzucić dziś i jutro, tak żeby do was trafiło, a nie w przestrzeń kosmiczną

Dziś i jutro 12-16 ;)
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Sob paź 13, 2012 17:56 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

mogą, na pewno :D wszystko na czym kotusiowi miękko się położyć.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob paź 13, 2012 19:29 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

zoyabea pisze:Tak wogule - ma ktoś na zbyciu suszarkę do włosów?
Czasem trzeba jakiegoś zwierzaka umyć u nie ma potem czym wysuszyć ;(

Ja mam :) Tylko to jest stara suszarkolokówka, więc nie ma silnego nawiewu. Ale lepsza jest taka, niż żadna. Jutro przywiozę, kiedy pojedziemy z Basią po ślepaczka :)

I&S

Od: Śro paź 12, 2011 10:57

Post » Sob paź 13, 2012 20:24 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

A można z niej zdjąć tę część, którą się "lokuje"? :D Myślę, że taki mniej silny strumień powietrza nawet będzie fajniejszy :)

Dzięki Revontulet za wytrzymanie ze mną dziś i ogarnianie tego czego ja nie byłam w stanie :lol:
Adopcjami zajęła się opiekunka, a zaintresowanych nie było zbyt wielu dlatego mogłyśmy pomóc na szpitaliku. Niestety pracy tyle, że nie wiadomo w co wsadzić ręce :(
Grzyby posmarowane, szafy nakarmione, transportery umyte, zdrowe maluchy przeniesione i...dzień uciekł :roll:

Dziękuję także Marcie- dozownik karmy i gratisy doszły :)

I teraz tak... zostawiłam dziś karmę dla Lindy- zje ją Werbena, która także jest uczulona i jej zdjęcia wstawię później (w poprzednim wątku wstawiała alareipan o ile mnie pamięć nie myli. Bura babcia, przefajna! zwrot z adopcji :| ). Zostało jeszcze trochę karmy alergicznej, która przeznaczona była dla Lindy. Linda jest u Mohy, która mając dwa nowe chorusy pewnie nie ma czasu zajrzeć na forum. Pytanie do Iwony66 i Patkizal- czy miałybyście coś przeciwko gdybym podzieliła karmę od Was i część zostawiła alergicznej Werbenie, a drugą część przekazała do Mohy dla Lindy? Jeśli oczywiście po zdiagnozowaniu okaże się, że takiej właśnie potrzbuje.

A! no i Edytka (dziękuję) dotarła ze ścinkami (nie wiem od kogo były, ale też dziękuję), szmatkami i jedzeniem :) Tym samym prośba Moi Drodzy, aby na razie przystopować ze zbiórką ścinek- obecnie schodzi ich znacznie mniej niż wcześniej i zaczyna brakować na nie miejsca.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Sob paź 13, 2012 20:38 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Dziel i rządź! ;) Jesteś na miejscu i sama lepiej wiesz co się gdzie przyda niż ja na odległość..

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Sob paź 13, 2012 20:53 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

jamkasica pisze:A można z niej zdjąć tę część, którą się "lokuje"? :D Myślę, że taki mniej silny strumień powietrza nawet będzie fajniejszy :)

Nie chcecie kręcić loków? ;) Da sie zdjąć bez problemu. Poszukam jeszcze nasadki, która służyła, jako mini dyfuzor - suszyłaby bliżej skóry. Może gdzieś ją jeszcze mam.

I&S

Post » Sob paź 13, 2012 21:02 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Jamkasica jakie wytrzymanie z Tobą? Miło było Cię poznać i jeszcze raz wszystkiego najlepszego :mrgreen:

Echh, smutne to wszystko jest :( I lekki dół mnie dzisiaj dopadł.
Tyle pięknych kotów...

Bura Babcia fantastyczna - taki przytulaśny olbrzymek.
Basia 111 - Twój Ślepaczek jest cudowny. Kocha całym sobą- i noskiem, który wpycha w szyję, i ząbkami, którymi przygryza brodę i pazurkami wbijającymi się w dłoń :D A on będzie miał jakiegoś kociego towarzysza?

Edit: literówka
Ostatnio edytowano Sob paź 13, 2012 21:09 przez Revontulet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob paź 13, 2012 21:06 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Póki co nie planuję. Bedzie miał za to do dyspozycji całe kolana, obie ręcę i całe łóżko. A tak w ogóle to się bałam, że ktoś mi go dzisiaj zaadoptuje. A ja już nawet piłeczki dzwoniące kupiłam :D
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Sob paź 13, 2012 21:09 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Do tych, którzy chcieliby coś dorzucić jutro:

Możemy po drodze na Paluch zabrać od kogoś jakieś rzeczy, ale tylko na trasie ze Skarbka z Gór na Paluch przez most Gdański. Trasę można podejrzeć na maps.google.pl, jako domyślną trasę ze Skarbka z Gór na Paluch przez Gdański lib poniżej postu. Jedziemy w niedzielę ok 13-14-tej.

Dorzuciłam Was do beneficjentów mojego bazarku, więc zapraszam wszystkich, którzy chcą Was wspomóc finansowo na zakupy - można negocjować ceny :)

Obrazek

I&S

Post » Sob paź 13, 2012 21:37 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

W sprawie karmy ,jasne że jestem na tak :ok:
Mam suszarkę i worek ciuszków i podusię elekt. wszystko do odbioru od soboty ,chętnie Małgosie zoboacze :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob paź 13, 2012 23:17 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

czy ktoś, kto jutro będzie, może mi na PM wysłać nr tel do siebie? zadzw, jak będę pod Paluchem. mam mnóstwo pościeli do przekazania dla kociaków :ok:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Nie paź 14, 2012 11:27 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Czy ta marmurkowa koteczka trafiła na Paluch? Bo w kwarantannie jest podobna, ale przywieziona przez SM.
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

[poprzednia][następna]