Maciuś - JEST OFERTA DT, WIELKA PROŚBA O ZŁAPANIE MACIUSIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 19:22 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

darialekarzyk pisze:Maciusia widziano w sobotę, kot się kręci kolo rasta i petli autobusowej Nagórki, niestety nie mamy już tyle czasu na szukanie co w wakacje, będę rozwieszała nowe ogłoszenia znowu a w sparwie Wenus cisza.

Ależ Dario , dzikak Ci proponuje pomoc w złapaniu Maciusia. Musisz znaleźć czas na jego szukanie i złapanie. Tak nie można go zostawić na zimę na dworze. Powinnyście się wymienić telefonami i spróbować razem skoro Tobie się nie udaje :wink:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro paź 10, 2012 19:46 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Maciusia nie trzeba szukać i ogłoszenia chyba nie są w tej chwili najważniejsze , skoro jest zlokalizowany. Co po czyimś telefonie, jak nie ma kto podjechać ? Chyba, że znowu straciliście go z oczu. Tego kota trzeba łapać!
A Wenus ogłoszenia ma? To ją trzeba namierzyć chyba?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro paź 10, 2012 19:51 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Maciusia trzeba przyzwyczajac do siebie - chodzic w miarę regularnie, dawac jeśc, nawoływac w określony sposób. Jest zimno, teraz tym bardziej powinien się szybko przyzwyczaic do dobrego czyli jedzenia. Jeżeli nie jest głodny tzn że ktoś go karmi - moze warto napisac w ogłoszeniach że szukacie kontaktu własnie z taką osobą. Problem polega w tym, zę w momencie zaginienia maciuś nie był z nikim z osob związany, a z miejscem gdzie już jest tyle czasu już jest, traktuje to jako swoje terytorium i jakoś sobie radzi. jak nie możecie szukac reularnie to może właśnie nawiązanie kontaktu z jakąś osobą ktora może to robic bądź już robi, bo dokarmia koty, będzie Wam pomocne? :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 13, 2012 13:00 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

I co wiadomo coś o Maciusiu?
Obrazek

alab108

Post » Sob paź 13, 2012 19:21 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Powróciłam z wyjazdu i jestem. Potrzebuję informacji, gdzie widziano Maciusia (wszystkie miejsca gdzie był widziany), w jakich godzinach, na jaką odległość zbliżał się do człowieka (jeżeli się zbliżał). Jutro podjechałabym na Nagórki i się rozejrzała, tylko muszę wiedzieć gdzie. Nie dysponuję transporterem. Proszę Darię o kontakt dzikak@interia.pl.
Obrazek

dzikak

Od: Wto wrz 04, 2012 14:07

Post » Sob paź 13, 2012 19:43 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

:!:
Obrazek

dzikak

Post » Sob paź 13, 2012 19:48 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Dario odezwij się , a przede wszystkim skontaktuj się z dzikak. Zimno się robi coraz bardziej :(
Obrazek

alab108

Post » Sob paź 13, 2012 20:14 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Mam kontakt z Darią. Będę działać.
Obrazek

dzikak

Post » Sob paź 13, 2012 20:26 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Chyba będziecie działać :?
Obrazek

alab108

Post » Sob paź 13, 2012 20:32 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

dzikak pisze:Mam kontakt z Darią. Będę działać.

Jak mogę jakkolwiek pomóc daj znać, uratuj Maciusia proszę.
joanna3113

Post » Sob paź 13, 2012 20:35 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Nic nie mogę obiecać. Zrobię, co tylko będę mogła. Dario proszę jeszcze o kontakt na maila.
Obrazek

dzikak

Post » Pon paź 15, 2012 8:06 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

dzikak pisze:Nic nie mogę obiecać. Zrobię, co tylko będę mogła. Dario proszę jeszcze o kontakt na maila.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon paź 15, 2012 8:33 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Hej, co słychać?
Obrazek

alab108

Post » Pon paź 15, 2012 9:37 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Byłam wczoraj na Nagórkach w dzień. Nie widziałam Maciusia, ani żadnego innego kota. Podsypałam trochę karmy w miejscach, gdzie był widywany. Czekam na informację od Darii. Chciałabym się z nią umówić po zmroku i wtedy szukać. Ewentualnie w miarę możliwości po telefonie, że był widziany, też mogę podjechać i pomóc łapać. Nie wiem, myślałam też o ogłoszeniach z nagrodą za pomoc w złapaniu. Co tym myślicie?
Obrazek

dzikak

Post » Pon paź 15, 2012 9:55 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

dzikak pisze:Byłam wczoraj na Nagórkach w dzień. Nie widziałam Maciusia, ani żadnego innego kota. Podsypałam trochę karmy w miejscach, gdzie był widywany. Czekam na informację od Darii. Chciałabym się z nią umówić po zmroku i wtedy szukać. Ewentualnie w miarę możliwości po telefonie, że był widziany, też mogę podjechać i pomóc łapać. Nie wiem, myślałam też o ogłoszeniach z nagrodą za pomoc w złapaniu. Co tym myślicie?

Ja bym się obawiała, że żulia zacznie ganiać za wszystkimi kotami w okolicy.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]