Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:MarKotek pisze:czy do auchana jada tylko psi wolontariusze z psami czy kociarze tez
Kociarze też mogą jechaćdziewczyny zrobią tablicę ze zdjęciami kotów schroniskowych, dzwoniłą do mnie Renata że dobrze by było żeby ktoś od kotów też się zjawił
ale już nawet nie śmię pytać kto
psiaki będą można by może jakieś ze dwa małe schronsikowe kociaki zabrać w kontenerku.
Ale nie wiem czy ktoś będzie chętny.
Plotkara pisze:terenia1 pisze:MarKotek pisze:czy do auchana jada tylko psi wolontariusze z psami czy kociarze tez
Kociarze też mogą jechaćdziewczyny zrobią tablicę ze zdjęciami kotów schroniskowych, dzwoniłą do mnie Renata że dobrze by było żeby ktoś od kotów też się zjawił
psiaki będą można by może jakieś ze dwa małe schronsikowe kociaki zabrać w kontenerku.
A kiedy to będzie?
MarKotek pisze:Plotkara pisze:terenia1 pisze:MarKotek pisze:czy do auchana jada tylko psi wolontariusze z psami czy kociarze tez
A kiedy to będzie?
20.10 w sobote
MarKotek pisze:wiec na akcje poki co sa chetne :
-ja
-Plotkara
-Kasia
Dorota Wojciechowska pisze:MarKotek pisze:wiec na akcje poki co sa chetne :
-ja
-Plotkara
-Kasia
na watku chatki - zdeklarowalam się jescze ja i mir.ka (DT Elenki i DS naszego Rudusia krzaczkowego nr I- i mobilna osoba)
MarKotek pisze:jeszcze trzeba ustalic o ktorej sie spotkamy-akcja jest od 10 tej
kto jakie kociaki zabierze/skąd-czy ze schronu czy z chatki
i w czym kociaki beda na czas akcji
transporterki raczej nie jest dobra opcja to jest wkladanie wyciaganie kociakow non stop
jeszcze puszeczka by sie przydala albo dwie najlepiej bo jedna moze byc kolo kociakow a z druga mozna pochodzic
MarKotek pisze:jeszcze trzeba ustalic o ktorej sie spotkamy-akcja jest od 10 tej
kto jakie kociaki zabierze/skąd-czy ze schronu czy z chatki
i w czym kociaki beda na czas akcji
transporterki raczej nie jest dobra opcja to jest wkladanie wyciaganie kociakow non stop
jeszcze puszeczka by sie przydala albo dwie najlepiej bo jedna moze byc kolo kociakow a z druga mozna pochodzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 813 gości