Zaginęła mi kiciaaa:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 13, 2012 9:10 Zaginęła mi kiciaaa:(

Witam:) jestem tu nowa, ale od paru dni szukam jakis pocieszajacych mnie postów i sama nie wiem...:( opisze Wam moja sytuacje... 9 pazdziernika moja 5 letnia kicia uciekla mi na klatke i po chwili juz slad po niej zaginął:( szukamy jej wszedzie, w piwnicy to juz prawie mieszkam, wywiesilam ogłoszenia...ludzie dzwonia, ale zawsze to inny kot:( strasznie sie martwie i nie wiem co robic....to juz sie zaczyna 5 dzien jak jej nie ma....
chcialam jeszcze powiedziec, ze ona nie wychodzila z domu... typowo domowy kotek. miala jednak 2 sytuacje, w ktorych za pierwszym razem wypadla przez balkon (1pietro) i tez zaginela nie bylo jej wowczas 2- 3 dni ale wrocila do domu... nie wiem jak trafila... i najwazniejsze jest to, ze byla w piwnicy w ktorej ja siedzialam praktycznie od rana do nocy wolajac ja, placzac itd i sie nie odezwala... kolejnym razem uciekla na klatke i nie bylo jej 1,5 dnia i rowniez wszedzie obszukalam i znalazlam ja w ogrodku przy bloku.
teraz obszukalam cala okolice i nic...nikt jej nie widzial...sadze, ze skoro wtedy byla w piwnicy i sie nie odezwala tak moze teraz tez jest...ale czy az tak dlugo by nie wyszla? tam sa jeszcze inne koty i mysle ze moze sie ich bac ale to tylko gdybanie bo tak naprawde nie mam pojecia czy tam jest....chcialam rozstawic miski z woda i jedzeniem ale boje sie bo tam jest pelno trutek na szczury i zeby pozniej jej nie zjadla przypadkiem:((( blagam pomozcie...co robic...gdzie suzkac?? czy to mozliwe zeby byla az w takim szoku, zeby przez tyle dni nie wyszla i sie nie odezwala????:(

zalamana

Od: Pt paź 12, 2012 21:55

Post » Sob paź 13, 2012 10:57 Re: Zaginęła mi kiciaaa:(

Poczytaj ten wątek:
viewtopic.php?f=1&t=135270

Daj tam zdjęcie kici.

Wejdź w kontakt z karmicielami. Może coś podpowiedzą.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob paź 13, 2012 11:32 Re: Zaginęła mi kiciaaa:(

nie mam pojecia jak tu sie dodaje zdjecia szczerze mowiąc... rozwiesilam pelno ogloszen w okolicy ciagle szukam i nic... przed chwila dzwonila do mnie pani, ktora powiedzila ze zaginal jej kotek 13 marca i 3 dni temu sie odnalazl... minelo 7 mcy...ehh

zalamana

Od: Pt paź 12, 2012 21:55