Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aange pisze:z Fredkiem sprawa jest nieciekawa, jak mi pitnął Bercik to szukałam go tego samego dnia i łaziłam po osiedlu aż go wypatrzyłam- pewnie bylo w tym więcej szczęścia niż mojej zasługi ale jak się samemu nie szuka to nikt tego za nas nie zrobi
ogłoszenia nic nie dadzą skoro on się boi ludzi- nawet jak go ktoś zobaczy biegnącego trawnikiem to nam nic nie da
trzeba się zorientowac czy w okolicy nikt nie dokarmia kotów, popytac się na działkach(sa blisko akademików) czy ktoś nie ma domków zrobionych
tyle że dowiadujemy się o tym tydzień za późno
KITA - RZESZÓW pisze:Kochani, czy ktoś z Was ma ładnie opracowane logo Kociej Przystanie,
potrzebuję na jużdobra jakość, jako jpg.
Proszę o info.
Kasia89 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Kochani, czy ktoś z Was ma ładnie opracowane logo Kociej Przystanie,
Proszę o info.
Kiedyś Dagmara taki link dała: http://flexhub.org/images/Kocia-Przystan.png
Da się zapisać jako jpg
KITA - RZESZÓW pisze:Kasia89 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Kochani, czy ktoś z Was ma ładnie opracowane logo Kociej Przystanie,
Proszę o info.
Da się zapisać jako jpg
Dziękujęa może ktoś jeszcze posiada z przezroczystym tłem??
Kasia89 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Kasia89 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Kochani, czy ktoś z Was ma ładnie opracowane logo Kociej Przystanie,
Proszę o info.
Da się zapisać jako jpg
Dziękujęa może ktoś jeszcze posiada z przezroczystym tłem??
Ten obrazek ma przezroczyste tło
Kasia89 pisze:Widzę że wiiwii i elape nie ma na forum a ja do 10.10 muszę mieć to ostatnie imię, bo wychodzę na autobus
KITO- co Ty na to, żebym to ja zmieniła głos na Yuki? Stwierdziłam, że to imię jest bardziej charakterne od Mila, pasuje do koteczki, która przez prawie godzinę nie chciała nam wejść do klatkiWięc myślę, że Yuki będzie odpowiednie
KITA - RZESZÓW pisze:Kasia89 pisze:Widzę że wiiwii i elape nie ma na forum a ja do 10.10 muszę mieć to ostatnie imię, bo wychodzę na autobus
KITO- co Ty na to, żebym to ja zmieniła głos na Yuki? Stwierdziłam, że to imię jest bardziej charakterne od Mila, pasuje do koteczki, która przez prawie godzinę nie chciała nam wejść do klatkiWięc myślę, że Yuki będzie odpowiednie
Kochana rozumie, że to właśnie Ty zdobyłaś koty??
jeśli tak zostaje Yuki
Kasia89 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Kasia89 pisze:Widzę że wiiwii i elape nie ma na forum a ja do 10.10 muszę mieć to ostatnie imię, bo wychodzę na autobus
Kochana rozumie, że to właśnie Ty zdobyłaś koty??
jeśli tak zostaje Yuki
Tak, ja je zdobyłamChoć w przypadku Miki to raczej ona zdobyła nas, maleńka sama trzymała się przy nas, kiedy ja pojechałam po transporter, nie odstępowała Adriana na krok
Czyli Yuki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 150 gości