Dzyśka pisze:Wstyd się przyznać, ale nie zapłaciłam za wrzesień i za październik też nie dam radyFinansowy dołek mnie złapał
Nie martw się. Dołki są po to, że by z nich wyłazić.
Kciuki za wszystkie potrzebujące Czarownice

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dzyśka pisze:Wstyd się przyznać, ale nie zapłaciłam za wrzesień i za październik też nie dam radyFinansowy dołek mnie złapał
kotka doroty pisze:8Owszelki duch.....AAAYYYYOOOOO
![]()
A nie,nie...chodzi o to że,ten zabek to całkiem zdrów jest i siedzi mocno...tylko ja mam tam jakiś ubytek kości ,coś się tam nazbierało i ząbek powiedział a kuku![]()
Moja zębolożka jest raczej przeciwna harataniu tego ząbka(wada zgryzu się pogłębi i trzeba by wtedy częściową szufladkę robić)Obserwujemy więc ząbka wnikliwie niczym owsika pod mikroskopemi jak znowu spróbuje rządzić to go.....
![]()
bo jak mówi pozbyć to się go można w każdej chwili ale w to miejsce nowy nie urośnie
AniHili pisze:kotka doroty pisze:8Owszelki duch.....AAAYYYYOOOOO
![]()
A nie,nie...chodzi o to że,ten zabek to całkiem zdrów jest i siedzi mocno...tylko ja mam tam jakiś ubytek kości ,coś się tam nazbierało i ząbek powiedział a kuku![]()
Moja zębolożka jest raczej przeciwna harataniu tego ząbka(wada zgryzu się pogłębi i trzeba by wtedy częściową szufladkę robić)Obserwujemy więc ząbka wnikliwie niczym owsika pod mikroskopemi jak znowu spróbuje rządzić to go.....
![]()
bo jak mówi pozbyć to się go można w każdej chwili ale w to miejsce nowy nie urośnie
Ja nie mam trzech (za to ósemki w komplecie, więc i tak wychodzi na plus) i żyję. Lepiej nie mieć i zęba i bólu, niż je posiadać. To mówiłam JA - AniHili podlana wińskiem
![]()
AYO pisze:Poza tym Doti - tak całkiem poważnie to JAKI? ty masz ubytek kości i gdzie? W szczęce?
Jeżeli tak, to pozbywaj się baszmaka szybciorem.![]()
Z głębi duszy mej ponurej radzę, jakem AYO![]()
![]()
jasdor pisze:Ja już nie wydalam![]()
Tzn. nie mam problemów z wydalaniem, ale nie wydalam pod każdym innym względem.
Zakociło nas maluchami, że ja p*******
W tym jeden osrany po pachy, drugi nie sika, trzeci....czwarty....piaty.....
Nie ma już ani żarcia, ani żwirku, ani kasy, ani czasu na NIC !!!!
Prosze się za nas modlić i czarować i zobaczyć se wątek --> viewtopic.php?f=1&t=147048
Wasza siostra - nieiwemkiedysietuzjawie
dolabra pisze:jasdor pisze:Ja już nie wydalam![]()
Tzn. nie mam problemów z wydalaniem, ale nie wydalam pod każdym innym względem.
Zakociło nas maluchami, że ja p*******
W tym jeden osrany po pachy, drugi nie sika, trzeci....czwarty....piaty.....
Nie ma już ani żarcia, ani żwirku, ani kasy, ani czasu na NIC !!!!
Prosze się za nas modlić i czarować i zobaczyć se wątek --> viewtopic.php?f=1&t=147048
Wasza siostra - nieiwemkiedysietuzjawie
Niech siostra napisze czego potrzebuje:)
dolabra pisze:Niech siostra napisze czego potrzebuje:)
mk999 pisze:Nie klikanie
Może ktoś coś wymyśli albo pomoże
UWAGA !!!!! **** KROSNO !!!! ****
Pomóżcie znaleźć lokal, który nadawałby sie na kociarnię. Ilość zgarnianych z ulicy chorych maluchów w tym momencie nas przerosłaNie mamy miejsca, pieniędzy, karmy, żwirku, nie mamy nic, oprócz kotów !!!!
Może jakaś spółdzielnia mieszkaniowa, może jakis opuszczony dom itp. do wynajęcia. Byle jakieś ogrzewanie było !
Jeśli ktoś coś w tym temacie by miał - prosze o kontakt 665168122
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 602 gości