SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 12, 2012 13:58 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

kurcze szkoda :( to jak będziemy się zbliżać do 2 tyś to znów coś takiego można zrobić tylko napisać że niestety tysieczny się nie zgłosił io mamy nadzieję ze tym razem będzie inaczej

no to chyba stanie na tym że w tych notatkach będziemy to robić
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt paź 12, 2012 14:17 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Wiesz co możemy się podzielić jakoś treścią, ja np. mogę spróbować zrobić o połamańcach, Gibut o Fivkach, Ty o nerkowych... może znajdą się jeszcze forumowicze doświadczeni z białaczkowymi itd. i możemy każdy napisać artykuł w swojej dziedzinie, każdy jeszcze coś doczyta, zbierze od znajomych kociarzy uwagi i porady (ja np. spróbuję napisać do Figaro, bo wiem, że zajmowała się wieloma połamańcami) i razem możemy stworzyć kilka porządnych artykułów i puścić je w Świat. Jak będą przystępnie napisane, to i pewnie inne strony będą je udostępniać - wtedy nie tylko jest szansa, że trafi to do większej liczby osób, ale i fanów nam pewnie przybędzie :)

Co Wy na to?

P.S. ja przez weekend mogę usiąść i coś porobić, wtedy w niedzielę wieczorkiem Wam podeślę i w poniedziałek można zamieszczać :)

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pt paź 12, 2012 14:23 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

jeżeli chodzi o pnn to na razie nic nie będę pisać. Za którki okres od śmierci Wilczki... :cry:

Edit: z resztą tak myślę że wystarczy tylk krótki wstęp napisac i podesłać do wątku na miau o nerkowcach bo tam jest praktycznie wszystko napisane na pierwszej stronie
Obrazek

JaEwka

Post » Pt paź 12, 2012 14:36 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

OK, rozumiem.

To może wystarczy, że skopiuję ten opis do notatki i pod spodem dam odnośnik do źródła? :)

ciekawa.swiata

Post » Pt paź 12, 2012 14:55 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

ale wstęp na wątku dla nerkowców jest baaardzo długi. Lepiej samu krótki napisać i dać link do wątku
Obrazek

JaEwka

Post » Pt paź 12, 2012 19:28 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Koty niewidome są w grupie na fb. Może nie trzeba robić grupy dla niewidomych z Wrocławia, tylko ogólnie?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt paź 12, 2012 19:32 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Ale my nie robimy grupy :) robimy krótkie notatki z informacjami na naszej wolontariackiej stronie (chodzi o to aby przekazać kilka istotnych informacji, napisać że takie czy inne kotki są takie same jak reszta tylko trzeba w trochę inny sposób o nie dbać )- na pewno też damy tam link do kotków niewidomych - bo nawet ostatnio ich znalazłam na FB :wink:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt paź 12, 2012 19:38 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:Ale my nie robimy grupy :) robimy krótkie notatki z informacjami na naszej wolontariackiej stronie (chodzi o to aby przekazać kilka istotnych informacji, napisać że takie czy inne kotki są takie same jak reszta tylko trzeba w trochę inny sposób o nie dbać )- na pewno też damy tam link do kotków niewidomych - bo nawet ostatnio ich znalazłam na FB :wink:

Znalazłaś, czyli są, bo już nie wiem. Udostępniałam takie wydarzenie, ale słabo się poruszam po fb i nie wiem, jak to teraz znaleźć.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt paź 12, 2012 19:45 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Obrazek

JaEwka

Post » Pt paź 12, 2012 20:25 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

kocham tego, kto stworzył tę stronę :)

ciekawa.swiata

Post » Pt paź 12, 2012 22:16 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy!

JaEwka pisze:Izolatka dwa pilne przypadki !!!!!

Kotka 2 letnia brak jednego oka, na drugie jest niewidoma :(

Obrazek

972/12 Kocurek w schronisku od 30.09.2012 3 miesięczny, kolejny kiwaczek :| leczony bo ma biegunkę

Obrazek

Czy osoby wybierające się do schronu mogą się dowiedzieć coś więcej o tych kotkach? Czy jeszcze są?
Obrazek

unawena

Od: Śro kwi 11, 2012 20:31

Post » Sob paź 13, 2012 10:47 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

dase ponoć się wybiera to napiszę jej smsa

Edit: niestety dase się rozchorowała i wygrzewa wie w wyrku więc dzisiaj nikogo nie będzie - przynajmniej mi nic nie wiadomo na ten temat
Obrazek

JaEwka

Post » Nie paź 14, 2012 20:01 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Wystartował projekt JA PACZE SERCEM. Jest to strona na Facebooku przeznaczona dla ślepaczków - zarówno tych, które szukają domu jak i tych, które już dom znalazły. Codziennie przybywa nam ok. 20 osób lubiących stronę :ok:
Link tutaj http://www.facebook.com/JaPaczeSercem

Proszę o przesyłanie informacji o kotach niewidomych, niedowidzących, patrzących na świat jednym oczkiem (opis + zdjęcia) gotowych do adopcji na adres: pacze.sercem@gmail.com

Zapraszamy do polubienia nas i współtworzenia tej wyjątkowej strony :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie paź 14, 2012 20:12 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

A my już was polubiliśmy kilka dni temu - znaczy polubiliśmy jako grupa Wolontariusze Wrocław :ok:
Jeżeli chodzi o niewidome kotki to jest jedna ale muszę się dowiedzieć czy jest ona już gotowa do adopcji do DS -ona chyba miała niedawno operację usunięcia oczka.
Obrazek

JaEwka

Post » Nie paź 14, 2012 20:22 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:A my już was polubiliśmy kilka dni temu - znaczy polubiliśmy jako grupa Wolontariusze Wrocław :ok:
Jeżeli chodzi o niewidome kotki to jest jedna ale muszę się dowiedzieć czy jest ona już gotowa do adopcji do DS -ona chyba miała niedawno operację usunięcia oczka.

Dziękuję :1luvu: Jeżeli chcielibyście np. banerek - jest dostępny na forum stronie ślepaczków. Oczywiście zapraszam przede wszystkim do udostępniania kotów szukających domów, a jeżeli jakieś będą - proszę o kontakt - będziemy reklamować na FB :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

[poprzednia][następna]