Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 11, 2012 19:59 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kropkaXL pisze:Renatko-to naprawdę fajny malec-je az mu się uszka trzęsą, kuwetkuje na medal od pierwszej chwili, a teraz szaleje z rezydentami i wcale się ich nie boi!
Dopiero wróciłam-kończyłam budkę dla koteczki -juz gotowa, zafoliowana, wyscielona-na weekend kocina bedzie juz miała ciepłe lokum.

Popatrz Kasiu..one na początku jedzą wszystko i są mało wybredne....dopiero potem .... :mrgreen:
fajnie,że kicia będzie miała ciepłe mieszkanko...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw paź 11, 2012 20:01 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kropkaXL pisze:Dla kota tak, dla portfela nie :twisted:
I bardzo dobrze Gosiu-jemu już wystarczy "atrakcji " na dłuuugo! :?

Ano fakt, portfel zrobił sie lżejszy o cztery dyszki :( ...tyle tu kosztuje.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw paź 11, 2012 20:36 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kocurzyca41 pisze:
kropkaXL pisze:Renatko-to naprawdę fajny malec-je az mu się uszka trzęsą, kuwetkuje na medal od pierwszej chwili, a teraz szaleje z rezydentami i wcale się ich nie boi!
Dopiero wróciłam-kończyłam budkę dla koteczki -juz gotowa, zafoliowana, wyscielona-na weekend kocina bedzie juz miała ciepłe lokum.

Popatrz Kasiu..one na początku jedzą wszystko i są mało wybredne....dopiero potem .... :mrgreen:
fajnie,że kicia będzie miała ciepłe mieszkanko...

U mnie tylko Klara taka wybredna-pozostałe nie robią problemów Reniuś
Maluszek nie chce chrupek dla dzieci-je royalka dorosłych :lol: -ale mleczko z obnizona laktoza uwielbia!!!-conva nie ruszył-Timurek wyduldał :lol:

Gosiu-drogo u Was :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 12, 2012 7:05 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miłego dnia życzę Kochana :D Wycałuj proszę wszystkie koteczki od ciotki :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt paź 12, 2012 8:22 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

8O 8O co ja widzę?
Maluch cudny :1luvu:
Niestety pomóc mogę tylko dobrym słowem i pozytywnymi myślami.
:ok: :ok: :ok: żeby domki zaczęły się odzywać, oczywiście tylko te najlepsze.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt paź 12, 2012 10:03 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasiu, co ja widzę? Następny tymczasik... Śliczny jest i trochę przypomina mi małą Zoe. Mam nadzieję, że szybko znajdzie się dla niego i pannic dom. :ok:
Gdyby trzeba było ogłoszenia lub potem transport, to postaram się pomóc.

W kwestii odrobaczania to dotychczas swoje towarzystwo traktowałam profenderem. Niestety ze względu na oszczędności budżetowe tym razem kupiłam tabletki. Łatwo nie było, ale ostatecznie wszystkie trzy dostały swój przydział. I mam nadzieję, że następnym razem będę mogła wrócić do profendera.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt paź 12, 2012 12:00 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dzień dobry Kotomanii :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 12, 2012 12:48 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: wpadlam w przelocie z kciukami za domki, ale te z gornej polki ;) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: w koncu zwierzaki zasluguja tylko na to, co naaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepsze :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 12, 2012 17:25 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dzieki dziewuszki za kciuki! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Beatko-wielkie dzięki za oferowaną pomoc!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Maciuś bardzo z buzi i futerka Zojkę przypomina!

Myślę,że jak nic sie nie wykluje, to za tydzień malca zaszczepię i bedziemy szukać domku!

Dzisiaj ukazał się artykuł w Gazecie Moraskiej-nie do końca jestem zadowolona, bo Pani wykorzystała mój mail wysłany do Niej, tworząc z niego artykuł-myslałam,że skontaktuje się ze mną, zanim napisze, ale nie zrobiła tego w z wiązku z tym nie ma tam wielu treści, które chcialabym zamiescic-min. o kastracji, o nie krzywdzeniu zwierzat wolnozyjacych, o pomocy im w przetrwaniu, o złu jakie niesie za soba wywalanie zwierząt z domu-o ich cierpieniu, głodzie, smierci....
Jednym słowem Pani odwaliła totalną lipę :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt paź 12, 2012 17:39 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Zaglądam i pozdrawiam :1luvu:

kropkaXL pisze:Dzisiaj ukazał się artykuł w Gazecie Moraskiej-nie do końca jestem zadowolona, bo Pani wykorzystała mój mail wysłany do Niej, tworząc z niego artykuł-myslałam,że skontaktuje się ze mną, zanim napisze, ale nie zrobiła tego w z wiązku z tym nie ma tam wielu treści, które chcialabym zamiescic-min. o kastracji, o nie krzywdzeniu zwierzat wolnozyjacych, o pomocy im w przetrwaniu, o złu jakie niesie za soba wywalanie zwierząt z domu-o ich cierpieniu, głodzie, smierci....
Jednym słowem Pani odwaliła totalną lipę :(

Napisałaś jej to?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt paź 12, 2012 17:49 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasieńko, za całokształt :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt paź 12, 2012 17:51 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Napisałam bardziej oglednie-że gdyby zechciała napisac artykuł-służę pomocą, bo potrzeba pomocy jest ogromna!
Watpie czy bedzie chciała-odwaliła scieme,że cos zrobiła-powie o tym Pani z OTOZ i zaliczone :evil:
Tak to jest , jak robi sie cos bez serca.....-na odp....ol :evil: :evil: :evil:
Caragh pisze:Kasieńko, za całokształt :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzięki Monia!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 12, 2012 17:57 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Usiłowałam znaleźć ten artykuł, ale dotarłam tylko do opinii o dziennikarzach gazety.
Z tego co czytałam - wszyscy do bani.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt paź 12, 2012 17:57 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasiu ...widać Pani nie jest miłośniczką zwierząt... :( Gdzieś można ten artykuł przeczytać?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt paź 12, 2012 18:22 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

phantasmagori pisze:Usiłowałam znaleźć ten artykuł, ale dotarłam tylko do opinii o dziennikarzach gazety.
Z tego co czytałam - wszyscy do bani.

Niestety to prawda!
kocurzyca41 pisze:Kasiu ...widać Pani nie jest miłośniczką zwierząt... :( Gdzieś można ten artykuł przeczytać?

Tylko w gazecie-niestety :( - nawet jej nie kupuję, a o artykule dowiedziałam się od siostry
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]