a synek mojej czytatej koleżanki poprosił o Antka na dvd, to se obejrzy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Zofia.Sasza pisze:koteczekanusi pisze:E, moją pierwszą oceną w liceum też była jedynka z fizyki (a w podstawówce świadectwa z paskiem i te sprawy). Z kartkówki z wektorów, pamiętam. Co w ogóle było bez sensu, bo wektory trudne nie są, ale kobieta tak tłumaczyła, że w ogóle nie pojęłam, o co chodzi z tym rysowaniem i co na kartkówce powinnam wyrysować.
A potem w drugiej klasie matematyczka postanowiła mi na koniec roku postawić tróję (tróję! Po raz pierwszy w życiu chyba). Oczywiście mogła i czwórkę, ale stwierdziła, że to mnie zmobilizuje na przyszły rok. Cóż, psychologiem była jeszcze gorszym niż matematykiem, bo skoro już pierwszy szok przeżyłam, to stwierdziłam, że p...ę i trója też dobra ocena i kompletnie matmę zlałam - tym bardziej, że te wszystkie cosinusy, logarymy i kombinatoryki są w ogóle bez sensu i do niczego nieprzydatne (co się w życiu potwierdziło).
Prawdopodobieństwo do dziś oceniam na chłopski rozum - w totolotku mam 50% szans: trafię szóstkę albo nie trafię.
Z tym, że zawsze trafiam na te drugie 50%
Good for You, że nie próbujesz liczyćGrać by Ci się odechciało
Zofio.Sasza...pisałam już ale powtórzę.
To jest wątek "...nie no...laski, która ma koty kupione z pseudo i się (...)..."
Powyższe jest cytatem z Twojej -Moja Droga -wypowiedzi.
Dotyczyła ona niejakiej KOTKINS- kojarzysz ją??
No, ułatwię: czyj mamy tu wątek????No -czyj???
Hmm???
Jeśli nie skojarzyłaś, podpowiem na pw...
Ja nie zapominam.I nie ma tu dziurek od klucza , przez które można wejśc i się zaprzyjaźniac po czymś takim.
Tak, jesteśmy fajne...![]()
Obecnie mam już cztery koty kupione z pseudo.Takie hobby ?![]()
Powiem więcej - takowe koty ma większośc moich Przemiłych Gości wątkowych.
WIĘC CO TY TU ROBISZ??![]()
Nie , taka aluzja jest zapewne zbyt skomplikowana...
ZATEM:
Byłaś dla mnie i moich kotów WYBITNIE NIESYMPATYCZNA i NIE JESTEŚ TU MILE WIDZIANA.
Cóż- to jest MÓJ, kotkinsowy wątek. Zapraszam kogo chcę i kogo chcę wypraszam.Niniejszym powtarzam raz jeszcze- po raz trzeci: bardzo dziękuję Ci Zofio.Saszo za wypowiedź, i proszę oszczędź nam kolejnych.
Masz wszak całe forum...
kotkins pisze:Ktoś chce mnie pocieszyc??
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Fatka i 56 gości