Będzie mieszkać w Bytomiu z psem ok 6 letnim.

Trzymamy

Kasiu89 o 11:30 Was umówiłam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:D Y Ż U R Y
15.09 /pon/ PULPETIA ..........
16.09 /wt/........ LadyStardust
17.09 /śr/....... SYLWIA
18.09 /czw/........ HIDI
19.09 /pt/...... .........
20.09 /sb/........ .........
21.09 /ndz/ EVIK75 PULPETIA
Kasia89 pisze:MIKUŚ pisze:D Y Ż U R Y
15.09 /pon/ PULPETIA ..........
16.09 /wt/........ LadyStardust
17.09 /śr/....... SYLWIA
18.09 /czw/........ HIDI
19.09 /pt/...... .........
20.09 /sb/........ .........
21.09 /ndz/ EVIK75 PULPETIA
Ja mogę piątek wieczór i sobotę rano.
Chyba że ktoś by chciał sobotę rano to mogę odstąpić, bo jutro mam i tydzień temu też miałam, a może komuś pasuje ten dzień szczególnie.
Robię ogłoszenia maluchom od martiki. Ta marmurkowa to Klarisa, a czarna? Bercikowa? W każdym razie skracam jej przydomek do Bercia, więc Basiu jakby ktoś dzwonił i pytał o małą Bercię to będziesz wiedziała o kogo chodzi
propozycje imion dla moich malców:
7-tygodniowa Tarzanka- Nasturcja/ Nastusia (choć chyba imię Tarzanka już się trochę przyjęło
2-miesięczna czarno- biała- Mila
2-miesięczna czarna- Safira
Rudzielec- Tofik
Jeśli macie jakieś inne propozycje to piszcie, ciężko coś wymyślić... Jutro im będę zakładała kartotekę, więc by się przydały imionka
vaylei pisze:Ale Yuki to bardzo ładne imię
Haha nic nie poradzę ale jak patrzę na mordę rudego to przychodzi mi do głowy tylko jedno - on mi się kojarzy z Napoleonem, za chiny nie wiem czemu
Kasia89 pisze:vaylei pisze:Ale Yuki to bardzo ładne imię
Haha nic nie poradzę ale jak patrzę na mordę rudego to przychodzi mi do głowy tylko jedno - on mi się kojarzy z Napoleonem, za chiny nie wiem czemu
Wiadomo, każdy ma inne skojarzeniaI każdemu co innego się podoba. Mi się podobają roślinno-kwiatowe imiona, dlatego mi do głowy ta Nasturcja przyszła, zdrobnienie Nastusia, pasuje do takiej małej słodkiej kocinki
bubor pisze:Dla rudego proponuję Wiórek - mieliśmy kiedyś w rodzinie takiego przystojniaka
vaylei pisze:Kasia89 pisze:vaylei pisze:Ale Yuki to bardzo ładne imię
Wiadomo, każdy ma inne skojarzeniaI każdemu co innego się podoba. Mi się podobają roślinno-kwiatowe imiona, dlatego mi do głowy ta Nasturcja przyszła, zdrobnienie Nastusia, pasuje do takiej małej słodkiej kocinki
To Tiare powinno Ci przypasowaćNastrucja jest ładnie. Haha w końcu będziemy musiały głosowanie zrobić.
KITA, ja w Tobie węszę bratnią duszę, kobieto
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 300 gości