Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Dziękujemy WAM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 08, 2012 16:05 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Selenga to super :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto paź 09, 2012 2:33 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

kociamysza pisze:Jak zrobic klatke lapke???

Od kilku dni pokazuje sie na parceli kot, raczej majacy dom. Futro jest rudo/zlocisto-bialo-czarne (tricolorka?), mam podejrzenia ze moze to byc kota w ciazy :evil: i nie chcialabym uslyszec placzu kociat gdzies w krzakach :?

Kupic sie takowej u nas nie da. Jedyna oferta na rynku to ponad 100USD ale czekac trza ponad dwa tygodnie na dostawe :wink: Zaprzyjazniona wetka klatki nie ma, wyslala nas kiedys do firmy zajmujacej sie tepieniem insektow i takich tam.

Stad moje pytanie, jak zrobic taka klatke w warunkach domowych bez spawarki ale ze zdolnym majsterkowiczem. Dostepnosc materialow do produkcji tez moze byc ograniczona :P

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto paź 09, 2012 17:04 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

http://www.youtube.com/watch?v=Bjop-cav ... e=youtu.be

film wykonany przez p. Izę z Facebooka - udostępniajcie gdzie możecie!!
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto paź 09, 2012 20:39 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

To może lepiej jak Selenga (zna się na tym) zrobi aukcję.
Ewentualnie mogę (jeśli potrzeba) napisać jakiś tekst na aukcję.
Selengo, napisz proszę czy reflektujesz :) to podrzucę Ci linki ze zdjęciami kotów.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro paź 10, 2012 15:33 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

podeślij, mam do zrobienia jeszcze inną aukcję na koty, to druga mi już nie robi różnicy
tylko po aukcji będę potrzebowała zdjęcia w dużej rozdzielczości do zrobienia cegiełek
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Od: Wto kwi 01, 2008 10:46

Post » Śro paź 10, 2012 16:19 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Selenga pisze:podeślij, mam do zrobienia jeszcze inną aukcję na koty, to druga mi już nie robi różnicy
tylko po aukcji będę potrzebowała zdjęcia w dużej rozdzielczości do zrobienia cegiełek

kurczę, ja mam tylko te linki do albumów.
Dziewczyny które fotografowały koty - macie te zdjęcia u siebie na dysku?

A ja do wieczora (patrz 23 :) ) wysmaruję coś ciekawego.

_ogonek_

Post » Śro paź 10, 2012 17:17 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

ja mam fotki na dysku, te które wrzuciłam na picasę są całkiem spore, powinny wystarczyć, ale jakby co mogę podrzucić większe :)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Śro paź 10, 2012 19:21 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

katipe pisze:ja mam fotki na dysku, te które wrzuciłam na picasę są całkiem spore, powinny wystarczyć, ale jakby co mogę podrzucić większe :)

A, ok, ja tam się na tym nie znam, myślałam że chodzi o oryginalną rozdzielczość :oops:
Poskrobię coś do aukcji, tylko jak pisałam-później później.

_ogonek_

Post » Czw paź 11, 2012 19:17 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

_ogonek_ pisze:
katipe pisze:ja mam fotki na dysku, te które wrzuciłam na picasę są całkiem spore, powinny wystarczyć, ale jakby co mogę podrzucić większe :)

A, ok, ja tam się na tym nie znam, myślałam że chodzi o oryginalną rozdzielczość :oops:

I dobrze myślałaś :)
żeby zrobić porządne cegiełki, potrzebuję fotki w rozdzielczości co najmniej 1200 pikseli
z mniejszych zdjęć też da się zrobić, ale jakość obrazu będzie wyraźnie gorsza
no chyba, że zrobię cegiełki nie w formie tapety na ekran a małe zdjęcia, tylko nie wiem do czego darczyńcy mogliby je użyć...
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Czw paź 11, 2012 19:28 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Selenga pisze:
_ogonek_ pisze:

I dobrze myślałaś :)
żeby zrobić porządne cegiełki, potrzebuję fotki w rozdzielczości co najmniej 1200 pikseli
z mniejszych zdjęć też da się zrobić, ale jakość obrazu będzie wyraźnie gorsza
no chyba, że zrobię cegiełki nie w formie tapety na ekran a małe zdjęcia, tylko nie wiem do czego darczyńcy mogliby je użyć...

Proponuję cegiełki, a tekst się pisze :oops: dajcie mi troszkę czasu.
Selenga, czy w treści aukcji zawierasz nr konta i nazwę fundacji pod opieką której są kociaste?

_ogonek_

Post » Czw paź 11, 2012 21:35 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Podnoszę :!:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt paź 12, 2012 10:00 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

hej, fotki na pierwszej.. :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt paź 12, 2012 13:09 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Hanulka pisze:hej, fotki na pierwszej.. :1luvu:

Tylko że chodzi o fotki w dużej rozdzielczości, bo Selenga musi je poprzerabiać graficznie...

_ogonek_

Post » Pt paź 12, 2012 13:19 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

_ogonek_ pisze:Proponuję cegiełki, a tekst się pisze :oops: dajcie mi troszkę czasu.
Selenga, czy w treści aukcji zawierasz nr konta i nazwę fundacji pod opieką której są kociaste?

Tak, podaję w treści aukcji nazwę fundacji i numer konta.
Ale nie przykładaj się za bardzo do tekstu, bo ja go i tak po swojemu przerobię :)
Wystarczą mi aktualne informacje czyli ile kotów, w jakim stanie i czego potrzeba, dlaczego KAN ma przestać działać. Po prostu nie mam kiedy studiować całego wątku a wy znacie sprawę. Wykorzystam opis z pierwszego postu i tekst napiszę.
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Pt paź 12, 2012 13:25 Re: GRUDZIEŃ - KONIEC KAN! NA CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/D

Selenga pisze:
_ogonek_ pisze:Proponuję cegiełki, a tekst się pisze :oops: dajcie mi troszkę czasu.

Tak, podaję w treści aukcji nazwę fundacji i numer konta.
Ale nie przykładaj się za bardzo do tekstu, bo ja go i tak po swojemu przerobię :)
Wystarczą mi aktualne informacje czyli ile kotów, w jakim stanie i czego potrzeba, dlaczego KAN ma przestać działać. Po prostu nie mam kiedy studiować całego wątku a wy znacie sprawę. Wykorzystam opis z pierwszego postu i tekst napiszę.

aaa luzik, tak więc tyle co ja wiem to może być mało.

Hanulko, ty znasz chyba liczby dokładniej...

_ogonek_

[poprzednia][następna]