Warszawa - całkiem młoda koteczka już znaleziona!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 9:06 Re: Warszawa - szukam całkiem młodej koteczki!

Cytuję z tego wątka: viewtopic.php?f=1&t=145420&start=420
Aleba pisze:Mam zgłoszenie o nowym miocie z Mianowskiego - kotka wyprowadziła właśnie 4 trikolorki, około 6-tygodniowe. Wiem, że kociak ma być z domu, ale a nuż?
Tam maluchy mają małe szanse, okienka piwniczne pozamykane, mają tylko prowizoryczne schronienie pod balkonem.
DT/DS POSZUKIWANE!!!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 10, 2012 13:47 Re: Warszawa - szukam całkiem młodej koteczki!

Witam - dorcia 44 ma cztery podrzutki dla których pilnie szuka domku. Wiem, że kolory nie te ale może się spodobają.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt paź 12, 2012 8:38 Re: Warszawa - szukam całkiem młodej koteczki!

Witam ponownie, niestety na razie koleżanka się nie zdecydowała. Więc cały czas temat jest otwarty. Nie zdecyduje się na kotka schroniskowego. Można to oceniać jak się chce, ale ja rozumiem że nie chce się narażać rezydentów... Pozdrawiamy wszystkich miłośników kotków.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt paź 12, 2012 8:41 Re: Warszawa - szukam całkiem młodej koteczki!

Echhh... :? Ludzie, ludziska :?
Czyli co? Najlepiej kociak od domowej kotki... zapewne nieodrobaczony, niezaszczepiony i po tatusiu n/n...
Bankowo zdrowy będzie :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie paź 14, 2012 23:11 Re: Warszawa - szukam całkiem młodej koteczki!

Dziś dostałam takiego posta:
Witam, dziękuję za okazaną pomoc, ale kotek już został wybrany. Pozdrawiam serdecznie. Jak go zobaczę wkleję fotkę na moim wątku. Na pewno był odrobaczony, miał być jak najmłodszy dlatego nie jest szczepiony. Na szczęście nie był kupiony od pseudo! i na pewno zostanie wysterylizowany, żeby nie zasilać bezdomniaków. Dodam, że ja osobiście mogłabym zaoferować "znajdki", ale z założenia nie taki kotek był szukany. Dobrych domków dla waszych podopiecznych z całego serca życzę.
Bardzo dziękuję za propozycje! Wiem tylko tyle ile możemy przeczytać wszyscy! :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia]