tylko pytanie: czy fota bedzie malego Ptysia czy duzego Ptymislawa?

Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:tak, Ptymislaw jak najbardziej, jako prekursor
Kociara82 pisze:tak, Ptymislaw jak najbardziej, jako prekursor
jasdor pisze:Ja się tylko zamelduję, a doczytam sobie jutro przy czasie (czyt. w pracy)
Gdzieś na początku wystawiałam Ptysia (nie mój, ale misterkiem został) Czy Ptysiu załapie się do kalendarza?
isabell36 pisze:jasdor pisze:Ja się tylko zamelduję, a doczytam sobie jutro przy czasie (czyt. w pracy)
Gdzieś na początku wystawiałam Ptysia (nie mój, ale misterkiem został) Czy Ptysiu załapie się do kalendarza?
o kurcze a ja o jego zdjęcie molestuję animalon![]()
Dorotko, Ptyś się załapie jak najbardziej tylko potrzebne mi jest jego zdjęcie w normalnych rozmiarach (czyt. nie zmniejszonych na potrzeby forum) podeślij na mojego maila razem ze zdjęciem Kosi
jasdor pisze:isabell36 pisze:jasdor pisze:Ja się tylko zamelduję, a doczytam sobie jutro przy czasie (czyt. w pracy)
o kurcze a ja o jego zdjęcie molestuję animalon![]()
Dorotko, Ptyś się załapie jak najbardziej tylko potrzebne mi jest jego zdjęcie w normalnych rozmiarach (czyt. nie zmniejszonych na potrzeby forum) podeślij na mojego maila razem ze zdjęciem Kosi
Ja nie wiem, czy znajdę, choć gdzieś miałam zapisane prawie wszystkie Ptyskowe zdjęcia, gdyz byłam w nim bardzo zakochanaMolestuj więc dalej animalon, bo to ona była autorką pięknych zdjęć Ptysia.
animalon pisze:Ja sądzę , że zdjęcie Ptysia powinno być wtedy gdy wygrał i "pobił" konkurentów swoim niezaprzeczalnym, niepodwarzalnym urokiem. Chociaż Ptysiu wiedział, że wszystkie kociaki NASZE SĄi wszystkie są piękne i cudowne. Mam wszystkie zdjęcia i mogę spokojnie wysłać całą kolekcję na CD pod wskazany adres. Oczywiście kalendarz chcę zakupić jakniewiemco
RatMaga pisze:Ja bym chętnie zamówiła - czy robić przedpłatę już?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości