Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:Daga - zostawiłam Ci plecak dla Kity na stoliku do wysyłki .Prosiła w jednej paczce...kase Ci zostawilam na wysyłke w srodku:) Mikuś - do puszki wrzuciłam skladkowe:) ...Martika koniki zostawilam na stoliku
NONO sa potzrebne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biedactwo....ledwo oddycha..mam nadzieje że u Pani ....(nie wiem jak ma na imie) Pulpetia wie:):):) dojdzie do siebie ...wzięła go do domku:) czy ma ktos kontakt z ta Pania....musze jej podac przepis na masc przepisana przez kostrrzewskiego na rany .....i nie wiem jak...u Nono moze pomoze on jest przeciwzapalny, przeciwsiadowy i pzreciwbakteryjny...leczy w zaskakujacym tempie dam przepis na stronce a wy jak mozecie to jej przekazcie:)
agula76 pisze:krem na rane
UNGUENTUM ENTOZONI 100 GR
AETHACRIDINUM LACTICUM 1 GR
ZINCUM OXYDATUM 10GR
LANOLINUM ANHYDRICUM 15 G
VASELINUM FLAVUM AD 100 G
robiona masc...jezeli ktos bedzie u weta niech przepisze na recepte 5 zł bez recepty 40 zl. Mi przepisywał kostrzewski , cudotworczo dziala.
Kasia te Twoje malenstwa sa cudowne:) ale ten maluszek powinien isc do adopcji albo na tymczas....bo przy KK moze tez go wziasc
vaylei pisze:Piękne są![]()
ha, moja kotka też niby wyglądała jak facet, bo tak broiła. nie mogę się doczekać aż wreszcie będę mogła wpaść na kociarnię z aparatem... niestety dopiero po weekendzie
a tak tęsknie za futrzakami...
Kasia89 pisze:vaylei pisze:Piękne są![]()
ha, moja kotka też niby wyglądała jak facet, bo tak broiła. nie mogę się doczekać aż wreszcie będę mogła wpaść na kociarnię z aparatem... niestety dopiero po weekendzie
a tak tęsknie za futrzakami...
Bardzo fajnie, przydadzą się piękne zdjęcia do ogłoszeń. Ja wzięłam wczoraj Twoje zdjęcie Dori jako tytułowe do jej ogłoszeń, bo jakoś przestali ją ludzie klikać ostatnio.
W ogóle przykre, ludzie szukając malców chyba tylko na kolor patrzą- Nono ma mało, Houston trochę więcej a naj najwięcej ma Florencja, i o nią też było kilka telefonów z tego co wiem.
MIKUŚ pisze:No, nooo.....KOCIA PRZYSTAŃ SIĘ ROZMNAŻA![]()
Czyli w kolejce są Victor - bliźniaki![]()
Ilka - może córa![]()
Dostałam wiadomość że w sobotę rozsypała sie Dominika z psychiatrii w Dąbrowie Górniczej. Ma córę Emilię 2,9 kg i 55 cm![]()
WIĘC MOJE DROGIE PANIE, KTÓRA NASTĘPNA DO KOLEJKI![]()
A wszystko zaczęło się od mar_tiki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 165 gości