kalair pisze:
No nareszcie!!!

Moderator: Estraven
kalair pisze:

kalair pisze:bubor pisze:LAffciu![]()
I wujcio się znalazł!![]()
![]()
Wujku, spać sobie chciałam..![]()
Caragh pisze:No nareszcie!!!![]()
![]()
![]()
![]()
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Myślisz że Mili będzie sie umiała zaopiekować maleństwem skoro jest po kastracji i nie mam matkowych instynktów???
Okrutnie się boję brac tego drugiego kota żebym nie musiała go potem wydawać tak jak ta moja znajoma bo jej kot w depreche popadł![]()
Jutro się okażę

bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:LAffciu![]()
I wujcio się znalazł!![]()
![]()
Wujku, spać sobie chciałam..![]()
A Duża ci nie dała , co ?
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Caragh pisze:No nareszcie!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Widzę że Ty to tylko na Safola czekasz
kalair pisze:MonikaMroz pisze:Caragh pisze:No nareszcie!!!![]()
![]()
![]()
![]()
No właśnie, A JA!?

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Mam stresa mimo wszystko. choć Milunia jest bardzo łagodna ale nie wiadomo co z tego będzie
MonikaMroz pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:Caragh pisze:No nareszcie!!!![]()
![]()
![]()
![]()
No właśnie, A JA!?
A Ty masz Safola na co dzień
kalair pisze:MonikaMroz pisze:Mam stresa mimo wszystko. choć Milunia jest bardzo łagodna ale nie wiadomo co z tego będzie
A to oczywiste, że masz stresa!A Iriska w dodatku nie znosiła obcych kotów. Dlatego wzięłam malucha, a ona go zaadoptowała.
Muszę poszukać fotek.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:Mam stresa mimo wszystko. choć Milunia jest bardzo łagodna ale nie wiadomo co z tego będzie
A to oczywiste, że masz stresa!A Iriska w dodatku nie znosiła obcych kotów. Dlatego wzięłam malucha, a ona go zaadoptowała.
Muszę poszukać fotek.
to super
chętnie zobaczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 22 gości