Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:Tak, a szczury są już na jakimś forum
_leśna_ pisze:Przypomniało mi się coś więc się z wami podzielę.
Jakieś 2 tygodnie temu przyszli klienci (mąż i żona) i chcieli małego kotka, wybrali sobie takiego buro białego malucha z tym że kot był wtedy "dzisiejszy" i zwrócony z umowy. Ja jeszcze sprzątałam więc nie byłam w biurze żeby dowiedzieć się czemu został zwrócony. No i miły Pan pyta dlaczego został oddany do schroniska ja na to że nie wiem bo jeszcze się nie dowiedziałam ale jak chce wiedzieć to w biurze na pewno powiedzą więc się przeszli do biura. Wrócił sam Pan i mówi że zabiera kota a żona już tam w biurze załatwia formalności. No i tak zagadałam z ciekawości co tam w biurze powiedzieli - dlaczego został zwrócony ?
A wzięła go jakaś pani tydzień temu ale go oddała bo kotek się bawił, skakał, miauczał, drapał i przez to jej suczka nie mogła się wyspać !
_ogonek_ pisze:Pozwolę sobie wpisać się na wątek, może jakoś pomogę. Macie jakąś uściślone potrzeby?
Ja się bardziej ogłoszeniowo-marketingowo udzielam.
dase pisze:Wybiera się ktoś w sobotę do schronu?
Ja wstępnie planuję, głównie chcę zajrzeć do Dziadzia
Jeśli trzeba, to mogę też zdjęcia porobić.
JaEwka pisze:_ogonek_ pisze:Pozwolę sobie wpisać się na wątek, może jakoś pomogę. Macie jakąś uściślone potrzeby?
Ja się bardziej ogłoszeniowo-marketingowo udzielam.
_ogonek_ witamyPotrzeby to tu są zawsze
Robienie ogłoszeń, wydarzeń na FB. NA razie chyba wszystkie pilne przypadki mają porobione ogłoszenia. Gibutkowa zrobiła jeszcze zbiorcze dla seniorów.
Jak mi się przypomni co trzeba dla kogo zrobić to napiszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: annso, borysku, Google [Bot], kasiek1510, squid i 50 gości