Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 20:14 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Słodziak mały :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro paź 10, 2012 20:19 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kropkaXL pisze:Wiem Elu i czekam....
A kocio spi i sie usmiecha:

Obrazek

Obrazek

Uśmiecha się bo wie, że jest pod dobrą opieką :ok: Już nie musi się bać, wreszcie może spokojnie usnąć. Przepiękny jest :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro paź 10, 2012 20:52 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Piękny, słodziutki Maciuś :love: :love: :love:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 10, 2012 20:58 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasieńko i słodki i mądry!-właśnie była rzadka koopa w kuwetce-sam wiedział gdzie iść, choć w kuwecie mało znany znajdusiom CBE+
Skoro wie gdzie sie załatwiać, to mogę spokojnie położyć się do łóżka-nie będzie przykrych niespodzianek w łazience.
Dobrej nocki kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu: -jutro idę kończyć budkę dla kici z Kretowin, więc będę później.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 10, 2012 21:46 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Jeszcze przed odlotem zrobiłam kurs po forumie
O kurna 8O ,przez moment myślałam,ze Antosię wspominasz Kasiu,jak zdjęcia same zobaczyłam bez czytania 8O
Nie,nie ,stanowczo musi mieć Antoś,bez dwóch zdan,jejku jaki piękny :1luvu:
Kaś :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw paź 11, 2012 6:40 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Sylwusia-trochę sie boje złej wróżby-Antosia tak krótko zyła-tylko 5 lat :(
Dlaczego Maciuś?-ano dlatego:

Obrazek

Buzia taka sama jak u tego Maciusia,a on ma teraz na imie Orzeszek :lol:

Nic nie wspominam na watku o kolejnych miesiącach bez moich ukochań za TM-nie chcę znów czytać takich wpisów, jak były przedtem, a własciwie jednego wpisu, który mnie bardzo zabolał-wiesz o co mi chodzi-prawda?
W sercu pozostała pustka po Nich,łzy czasem lecą, gdy oglądam ich zdjęcia :cry: :cry: :cry:

Maluszek grzeczniutko spędził noc w łazience, pchły pospadaly z niego-zdechłe, kupa druga była w kuwecie. Teraz brzusio znacznie mniejszy-maluch bawi sie pieknie myszkami i warczy bojowo na kociambry :lol:
Jako że wszystkie kociska są odrobaczone-wypusciłam malca na pokoje, bo w łazience, pomimo zakręcenia grzejnika-gorąco od rur od ciepłej wody i Maciuś kładł się na podłodze-widać, że mu za goraco!
Teraz szaleje z Polą i Timurkiem-ściągnęły przescieradło z łóżka tak,że zwisa nad podłogą i oczywiście tam się bawią :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw paź 11, 2012 6:59 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kochane maleństwo :1luvu:
Miłego dnia Kasieńko i kciuki za domki dla wszystkich tymczasków :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw paź 11, 2012 7:01 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dzieki Kasiulku!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niech już zadzwoni jakiś fajny domek, niech chociaz jeden tymczasik znajdzie dom!!!! :(
A wiecie?-rok temu, tylko ,że 10 wrzesnia trafiły do mnie burasiatka-własnie Nel, Macius i Filipek-pamietacie je?-takie słodkie kruszynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby i temu maluszkowi trafił sie taki cudny dom, jak im! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kaprysku-nieustające dzięki!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 11, 2012 8:26 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasia ja Cie ładnie proszę ty zmień temu słodkiemu kotkowi imię - wszystkie tylko nie Maciek, bo go nie będę lubiła i mu źle życzyła
To imię mi się z ludzka żywą padliną tylko kojarzy
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw paź 11, 2012 11:57 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Słodki maluch.. Kasiu, miłego dnia dla Was 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 11, 2012 15:57 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Karolek(ona) pisze:Kasia ja Cie ładnie proszę ty zmień temu słodkiemu kotkowi imię - wszystkie tylko nie Maciek, bo go nie będę lubiła i mu źle życzyła
To imię mi się z ludzka żywą padliną tylko kojarzy

No wybacz, ale co Ci kot zawinił, byś mu źle życzyła? 8O 8O -chyba sobie żartujesz?-mi sie to imie dobrze kojarzy.
Mi sie imię Krzysztof bardzo źle kojarzy, ale nikomu bym z powodu imienia źle nie życzyła!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 11, 2012 17:01 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Cześć Kasiu....Zaglądam po przerwie i co widzę....Ależ ten Twój Maciuś do mojej Miluni podobny....Skarpetki identyczne....Niech się chowa zdrowo i szybko znajdzie domek...,bo jest zjawiskowy....szczególnie jak się uśmiecha jakby wiedział,że trafił najlepiej jak mógł...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw paź 11, 2012 19:12 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Renatko-to naprawdę fajny malec-je az mu się uszka trzęsą, kuwetkuje na medal od pierwszej chwili, a teraz szaleje z rezydentami i wcale się ich nie boi!
Dopiero wróciłam-kończyłam budkę dla koteczki -juz gotowa, zafoliowana, wyscielona-na weekend kocina bedzie juz miała ciepłe lokum.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 11, 2012 19:29 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dobry wieczór, Kasieńko :D .
Ali już po aplikacji :mrgreen: .
Faktycznie odrobaczanie bezstresowe :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw paź 11, 2012 19:58 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dla kota tak, dla portfela nie :twisted:
I bardzo dobrze Gosiu-jemu już wystarczy "atrakcji " na dłuuugo! :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]