Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 09, 2012 19:14 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Pan powiedział, że byśmy się nie martwili i że zdjęcia będzie przynosić Kiciuni :)

Niepokoi mnie jedna z kotek niemowlaków - bardzo miauczy, pomimo że dostaje jeść, tamta idzie zaraz spać a ta miauczy przez jakiś czas i jak już uśnie to przebudza się i znów miauczy, nawet jak je u siebie na klatce piersiowej kładę to ta miaucząca i tak się kręci. Tak myślę może ma kolkę, przyłożyłam i do tranportera zegar tykający bo słyszalam że to je uspokaja :( jak myślicie czy to normalne bo może poprostu kwestia charakteru i bardziej tęskni za mamą.

ewik85

Od: Śro kwi 18, 2012 7:50

Post » Wto paź 09, 2012 21:26 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

ewik85 pisze:Pan powiedział, że byśmy się nie martwili i że zdjęcia będzie przynosić Kiciuni :)

Niepokoi mnie jedna z kotek niemowlaków - bardzo miauczy, pomimo że dostaje jeść, tamta idzie zaraz spać a ta miauczy przez jakiś czas i jak już uśnie to przebudza się i znów miauczy, nawet jak je u siebie na klatce piersiowej kładę to ta miaucząca i tak się kręci. Tak myślę może ma kolkę, przyłożyłam i do tranportera zegar tykający bo słyszalam że to je uspokaja :( jak myślicie czy to normalne bo może poprostu kwestia charakteru i bardziej tęskni za mamą.

A może trzeba jej bardziej brzuszek masować bo może ma kolkę. Jak tykanie zegarka je uspakaja to niech jej tyka nad uchem. Może jest jej zimno. Albo po prostu tęskni za mamą. One jeszcze takie maleńkie potrzebują matki.
Napisałaś Ewik, że pan będzie przynosił zdjęcia tzn. tej 4 miesięcznej czarnulki ? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Śro paź 10, 2012 7:22 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Ciepłe myśli..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro paź 10, 2012 7:51 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Masuje jej ciągle brzuszek i zaraz robi kupke :) zimno jej nie jest bo transporter jest bezpośrednio przy kaloryferze i w pokoju jest gorąco, wczoraj musiałam je wyprowadzić i wywietrzyć żeby świeże powietrze miały :) Muszę szukać domków dla nich za jakieś 4 tyg. bo miałam chętnych ale oni nie są pewni :/

Tak chodzi o zdjęcia tej czarnulki, jak Robcio zadzwoni do mnie na przerwie to mi powie jak Kicię przyjęli w nowym domku bo ma sie zapytać tego pana :)

ewik85

Post » Śro paź 10, 2012 8:51 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

ewik85 pisze:Masuje jej ciągle brzuszek i zaraz robi kupke :) zimno jej nie jest bo transporter jest bezpośrednio przy kaloryferze i w pokoju jest gorąco, wczoraj musiałam je wyprowadzić i wywietrzyć żeby świeże powietrze miały :) Muszę szukać domków dla nich za jakieś 4 tyg. bo miałam chętnych ale oni nie są pewni :/

Tak chodzi o zdjęcia tej czarnulki, jak Robcio zadzwoni do mnie na przerwie to mi powie jak Kicię przyjęli w nowym domku bo ma sie zapytać tego pana :)

Ewik85 - Ty umiesz załatwiać domki. Zapewne znajdziesz najlepsze, jesteś w MDK często a najlepiej mówić do dzieci takich 8 - 14 lat one mówią rodzicom i wtedy o domek już lżej się postarać. Dzieci w tym wieku kochają zwierzęta i domki lub domek się znajdzie.
Dzisiaj może uda mi się sprawdzić tego białego w bure łatki. Może nawiążesz kontakt z tym panem ze Szczecina. :ryk: :lol: Pozdrawiam serdecznie.
Obrazek

jasia0245

Post » Śro paź 10, 2012 15:19 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Ewik85 jak maluszki? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Chcę napisać ogłoszenie dla tych już pozostałych trzech kotków. Nie wiem jaki jest link na forum kocim. Link ten chcę skopiować i umieścić w tym ogłoszeniu. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro paź 10, 2012 15:42 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Maluszki dobrze :) kupiłam dziś buteleczkę do karmienia zamiast strzykawki, dziś spały całe 7 godzin w nocy i jeszcze by spały ale je obudziłam na karmienie bo do pracy szłam :)

Trzeba by chyba na pasku zadan tym górnym tam gdzie sie wpisuje adres strony i dać kopiuj, ale nie jestem pewna. Ja dziś wysłałam ogłoszenie na info stargard o tych maluchach z parkingu.

ewik85

Post » Śro paź 10, 2012 17:17 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

ewik85 pisze:Maluszki dobrze :) kupiłam dziś buteleczkę do karmienia zamiast strzykawki, dziś spały całe 7 godzin w nocy i jeszcze by spały ale je obudziłam na karmienie bo do pracy szłam :)

Trzeba by chyba na pasku zadan tym górnym tam gdzie sie wpisuje adres strony i dać kopiuj, ale nie jestem pewna. Ja dziś wysłałam ogłoszenie na info stargard o tych maluchach z parkingu.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Byłam u kotków, nakarmiłam je, dwa miałam znowu w rękach, dają się głaskać z wyjątkiem tego białego w łatki. On jest bardzo płochliwy. Ale myślę, że można tego pana sprawdzić czy on faktycznie chce tego kociaka kocurka. Napisz proszę Cię, że to kocurek. Zobaczymy czy wyrazi chęć zabrania go dla żony.
Może on tylko lubi na ten temat prowadzić korespondencję a wcale nie jest tak naprawdę zainteresowany tym kotkiem. Wtedy go złapiemy do klatki-łapki i się sprawdzi, jak będzie kocurek to mu go damy a jak nie to wezmę go do domu i dalej będziemy go ogłaszać.
To maluszki długo spały, 7 godzin chyba były dobrze najedzone. Będzie z nimi Ci coraz lżej bo z każdym dniem są starsi. Masz jakąś wiadomość o malutkiej czarnulce? :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro paź 10, 2012 20:47 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Dobra to tak zrobię, zaraz mu napiszę :) dobry plan.

Kiciunię wczoraj dzieci odrazu zabrały do góry, bo oni mają piętrowy domek i narazie będą go trzymać na górze, żeby nie uciekła. Dzieci są w wieku 13 i 14 lat więc nie powinny kotuni zamęczać :) Są zachwyceni kotunią i zdziweni że taka zadbana :) hehe

Moje maluszki mają zieloną luźną kupke i niewiem czy to dobrze?

A moja mała TEQUILLA wczoraj nam nasikała do torby a dziś na łóżko :( ona próbuje sie dobrać do tych małych a później nas atakuje i tak myslimy że napewno na złość nam robi i zaznacza teren tylko szkoda, że na kanapie. Niewiem co tu robić żeby nie sikała :/

ewik85

Post » Śro paź 10, 2012 21:01 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

ewik85 pisze:Dobra to tak zrobię, zaraz mu napiszę :) dobry plan.

Kiciunię wczoraj dzieci odrazu zabrały do góry, bo oni mają piętrowy domek i narazie będą go trzymać na górze, żeby nie uciekła. Dzieci są w wieku 13 i 14 lat więc nie powinny kotuni zamęczać :) Są zachwyceni kotunią i zdziweni że taka zadbana :) hehe

Moje maluszki mają zieloną luźną kupke i niewiem czy to dobrze?

A moja mała TEQUILLA wczoraj nam nasikała do torby a dziś na łóżko :( ona próbuje sie dobrać do tych małych a później nas atakuje i tak myslimy że napewno na złość nam robi i zaznacza teren tylko szkoda, że na kanapie. Niewiem co tu robić żeby nie sikała :/

Koty tak wykazują chyba swój bunt, jak coś im się nie podoba. Jak była czarnulka u mnie w domu tylko tą jedną dobę to też się zachowywały bardzo dziwnie. Nic na złość mi nie robiły. Malutka była odważna i wszędzie wchodziła, więc jak zbytnio zbliżyła się do Sisi to ta od razu pokazywała jej ząbki i warczała do niej. Pusia jak nigdy traktowała ją jak powietrze, tylko chyba była zazdrosna o mn ie, ze malutkiej poświęcam więcej czasu jak jej samej. Takie są zwyczaje kotów. Ogłoszenie już napisałam link mi podesłała Broszka, podałam też swój telefon. Cieszę się bardzo, że czarnulka jest otoczona tak czułą opieką i że dzieci są już troszkę starsze. Dobrze m alutka czarnulka trafiła, żeby jeszcze tym sierotkom znależść domki, boję się że się rozchorują, jest coraz zimniej w nocy.
Obrazek

jasia0245

Post » Czw paź 11, 2012 8:24 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Zdjęcia niemowlaczków :) wczoraj sprawdziłam dokładnie maluchy ponieważ zaczęły się kłaść brzuchem do góry żeby je masować i jest to na 100% kotek i koteczka :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ewik85

Post » Czw paź 11, 2012 8:49 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Śliczne maluszki, rosną. :1luvu: :1luvu: :1luvu: A jak kupki dalej lużne i zielonkawe? 8)
Obrazek

jasia0245

Post » Czw paź 11, 2012 9:05 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

niestety tak, nie wiem może jakoś źle mleko rozrabiam ale robie według instrukcji na opakowaniu 8O

ewik85

Post » Czw paź 11, 2012 9:24 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Maleństwa prześliczne :1luvu: :1luvu:

A chcą jeść? Nie wymiotują?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw paź 11, 2012 9:35 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

nie wymiotują i jedzą chętnie, może za dużo im daje i powinnam ok. 8 ml ale one chcą jeszcze i miauczą więc jeszcze troszkę im nalewam :)

ewik85

[poprzednia][następna]