Fundacja JOKOT - odczuwamy niedobór kierowców!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 20:44 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

myrzapl pisze:Nie zaglądam ostatnio na forum, ale zalogowałam się specjalnie, żeby uprzejmie donieść, że Kermit z Korabiewic, który siedzi sobie u mnie na tymczasie od stycznia, właśnie przestał.
Tzn przestał tymczasować :mrgreen: bo jest tak cudowny i kochany, że nie wyobrażam sobie, że mogłabym go oddać... Kermiś zostaje u mnie na stałe :1luvu:

Myrzapl :1luvu: Kermiś :1luvu: :1luvu:
Salvadore, hamuj :? . Znam świetnego kandydata na DT - ile pingwinków chcesz znaleźć rano na wycieraczce? I Angela się ucieszy ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro paź 10, 2012 21:07 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Angela zeżarła miskę z wodą. :twisted:

Pingwinki są słodkie. Na razie pozostanę na etapie ich ślicznych zdjęć. :1luvu:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro paź 10, 2012 22:04 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

myrzapl pisze:Nie zaglądam ostatnio na forum, ale zalogowałam się specjalnie, żeby uprzejmie donieść, że Kermit z Korabiewic, który siedzi sobie u mnie na tymczasie od stycznia, właśnie przestał.
Tzn przestał tymczasować :mrgreen: bo jest tak cudowny i kochany, że nie wyobrażam sobie, że mogłabym go oddać... Kermiś zostaje u mnie na stałe :1luvu:

Raaaany, jak się cieszę :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw paź 11, 2012 15:41 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

zapraszam na mój bazarek na podreperowanie budżetu na remont mieszkania. Są rzeczy kocie, dziecięce, gryzoniowe i cośtam jeszcze :)
viewtopic.php?f=27&t=146978

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Czw paź 11, 2012 19:08 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Kermisiek to nie ten sam kot, co w styczniu. Filut, zabawowy, gadający, z turbinką w dupce, bo tak szybko przemieszczającego się kota dawno nie widziałam. Prawie wymienił futerko ze zrudziałego na czarne. Pomarańczowe łapki zrobiły się białe. Gada i gada, i przytula się, a jak ma dość to morduje. Po kilka razy tę samą ofiarę, urojonymi zębami... a ofiary kwiczą z zachwytu zazwyczaj, bo być zamemlanym przez Kermita to sama rozkosz...
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw paź 11, 2012 21:44 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Byłam dziś na Gersona i podziwiałam stado tam mieszkające :D ,Jaśminek wywarł na mnie najlepsze wrażenie
jak ten dzieciak jest odważny ,towarzyski ,ciekawski ,zabawny ,przytulasty ,zwinny :1luvu: .
Następnie oczarowały mnie dziewunie tri ,bezczelnie włażące na ręce po spodniach :D
I bura koteczka Jamyszka ? czy jakoś tak ,słodziak naręczny :1luvu:

Potwierdzam będę w niedzielę ,mam jeszcze w planach ogarnięcie kociego pokoju ,
zaznaczam ,że użyję odkurzacza Asiu pomyśl co na ten czas zrobisz z lokatorami pokoju :mrgreen: :?:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt paź 12, 2012 8:17 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Afatima pisze:

Kermisiek to nie ten sam kot, co w styczniu. Filut, zabawowy, gadający, z turbinką w dupce, bo tak szybko przemieszczającego się kota dawno nie widziałam. Prawie wymienił futerko ze zrudziałego na czarne. Pomarańczowe łapki zrobiły się białe. Gada i gada, i przytula się, a jak ma dość to morduje. Po kilka razy tę samą ofiarę, urojonymi zębami... a ofiary kwiczą z zachwytu zazwyczaj, bo być zamemlanym przez Kermita to sama rozkosz...

cieszę się szczęściem Kermisia ;) tak podejrzewałam, że to się tak skończy :twisted:

iwona66 pisze:Potwierdzam będę w niedzielę ,mam jeszcze w planach ogarnięcie kociego pokoju ,
zaznaczam ,że użyję odkurzacza Asiu pomyśl co na ten czas zrobisz z lokatorami pokoju :mrgreen: :?:

dobry dowcip :twisted:
a serio - klatki są, trzeba będzie stado jakoś pozamykać na ten czas w sąsiednich pokojach. ogarniemy.

No właśnie. Przypominam, że jutro i pojutrze weekend roboczy na Gersona.

Sporo zgłoszeń tu padło - proszę o potwierdzenie kto się wybiera jutro a kto w niedzielę.

Start ok. 10, finisz jak ekipa padnie, czyli pewnie ok. 19 :twisted:

Plany są ambitne, ludzie potrzebni. Nie potrzeba kwalifikacji. Radzę za to mieć stroj roboczy do przebrania się (rękawice mamy).

LICZĘ NA WAS!

Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt paź 12, 2012 10:38 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

10
Obrazek

jopop

Post » Pt paź 12, 2012 11:05 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

dodałam nowe foty viewtopic.php?f=1&t=144896&p=9294106#p9294106

i zdjęcie specjalnie do fejsbuczka, bo sie dobrze udostępniało 8)
W przyszłym tygodniu jade z okiem, mójznajomy zrezygnował z adopcji bo jego wet mu powiedział, ze oko jest nie do naprawy. Dziad :? A Figiel jest słodki, mruczący i spokojny, prawie tak fajny jak Lizak...

https://lh4.googleusercontent.com/-n-c4 ... 3D0251.jpg
Ostatnio edytowano Wto paź 16, 2012 12:13 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmieniłam za duże zdjęcie na link

anka_szklanka

Od: Sob lis 05, 2011 19:36

Post » Pt paź 12, 2012 11:09 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

wiesz, po co komuś kot z brzydkim okiem...

a serio - znajdzie się dla niego TEN dom. Patrzący na serce kota, a nie na jego oczy.
Obrazek

jopop

Post » Pt paź 12, 2012 11:11 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

jopop pisze:wiesz, po co komuś kot z brzydkim okiem...

a serio - znajdzie się dla niego TEN dom. Patrzący na serce kota, a nie na jego oczy.

no właśnie, ja tam nie widzę owej brzydoty.... :1luvu:

anka_szklanka

Od: Sob lis 05, 2011 19:36

Post » Sob paź 13, 2012 7:43 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Nie powiem, żeby brak jakichkolwiek deklaracji (poza oczywiście Iwoną :1luvu: ) wpływał pozytywnie na moje morale.

Jadę na Gersona i liczę na pojawienie się tam LICZNEJ EKIPY.

Woliera i kociarnia czekają na Was!
Obrazek

jopop

Post » Nie paź 14, 2012 8:13 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Wczorajsze działania rozpoczęłam samotnie, ale potem pojawiła się silna brygada ;)

Artur i sqpien urządzili nam seans światło i dźwięk za pomocą spawarki, piotr568 wykopał kawał rowu i uporządkował sporo kocich klamotów, Justyna i martu.ha wydłubały większość rowu, a pod koniec wpadli jeszcze na chwilę Meksykanka z Reniferem ze skrzynką narzędzi (WIELKIE DZIĘKI!) - też w podziękowaniu dostali po szpadlu :twisted:

W efekcie - rów jest prawie gotowy, dziś spróbujemy go wypełnić ;)

Każdy pomocnik mile widziany :1luvu:
Obrazek

jopop

Post » Nie paź 14, 2012 9:25 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

kawałek nie kawał :oops:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

[poprzednia][następna]