Katia80 pisze:Oczywiście kalendarz zamówię. Czy moja szczerbatka, Miss w pierwszych wyborach, załapie się?
tak, bo to sie liczy od pierwszej edycji prowadzonej przez urwiniu

Moderator: Moderatorzy
Katia80 pisze:Oczywiście kalendarz zamówię. Czy moja szczerbatka, Miss w pierwszych wyborach, załapie się?
Kociara82 pisze:jak zmienic plik tekstowy w format pdf zeby sie dalo tu wrzucic na forum?
Kociara82 pisze:tylko miss i mister, a pozostali podiumowcy?
ja mysle o czyms takim np:
na srodku u gory miss i mister, potem "rozpiska miesiaca" pod spodem, a jeszcze nizej mniejsze fotki pary 1 i 2 v-cea na okladce foty kotow, ktore zajely ostatnie miejsca i moze te, ktore braly udzial w ktorejs edycji a nie ma ich juz wsrod nas. Np. mam na mysli 2 najspokojniejsze koty jakie kiedykolwiek w zyciu spotkalam i mialam zaszczyt poznac ich osobiscie: Ozzi [*] i Eustachy [*] od Justy&Zwierzaki...
albo na okladce koty z ostatnich miejsc, a na samym koncu wspomnienia uczestnikow, ktorzy mrucza za TM...
zaraz wrzuce moja wizje miesiecy
kociamysza a ja mysle o malenkim znaczku charakterystycznym dla danego miesiaca/kategorii. Ale naprawde cos malego, symbolicznego, zeby nie przycmic tym urody kociastych
kociamysza pisze:A ja tu tez wroce do kwestii zdjec, tzn czy wielkosci i jakosc zdjec jaka byla w prezentowanych fotach bedzie wystarczjaca do druku?
No i fakt, jakis projekt by sie przydalosobiscie jestem przeciw jakimkolwiek serduszkom, kwiatkom, gwiazdkom, koronom itp. Wdziek i uroda kociastych broni sie sama bez infantylnych ozdobnikow
kociamysza pisze:Kociara82 pisze:jak zmienic plik tekstowy w format pdf zeby sie dalo tu wrzucic na forum?
Na http://issuu.com/
mozesz przekonwertowac tekst na pdf (chybatrzeba teraz zakladac tam sobie konto, wczesniej nie trza bylo)
mozesz jeszcze z tekstu obrazek zrobic i wkleic jako fote na forum
isabell36 pisze:Po otrzymaniu zdjęć wykonawca jednak zmienił zdanie i stwierdził, że zdjęcia są kiepskiej jakości![]()
dzisiaj lub jutro będę wysyłała PW do Dużych miss i misterów z wszystkich edycji ...
kocham tą robotę
welina pisze:Mogę zamówić ,ale zapłacę po pierwszym![]()
EVA2406 pisze:Izuś do kogo za kalendarz i ile?
kociamysza pisze: do mnie PW juz wyslac nie musisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości