[WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Szukamy DS! foto s 93

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 6:44 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Masakra z tym Witalisowym kaszlem :( Strasznie się dzieciak męczy :(

A jeszcze gorsze, że Brzdąc zaczyna kichać :? Mam nadzieję, że samo mu szybko przejdzie, bo nie mam pojęcia jak mu leki regularnie podawać :(

Uuuu, Brzdącu nie choruj!!!

Brzdąc jak na razie tylko kicha 'na sucho'. I jest tym niepomiernie zdziwiony - nigdy do tej pory nie chorował :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro paź 10, 2012 10:40 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

kciuki, zeby zdrowie powrocilo do Twojego domostwa, Olguś.....

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro paź 10, 2012 11:10 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Śro paź 10, 2012 12:50 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Masakra z tym Witalisowym kaszlem :( Strasznie się dzieciak męczy :(

A jeszcze gorsze, że Brzdąc zaczyna kichać :? Mam nadzieję, że samo mu szybko przejdzie, bo nie mam pojęcia jak mu leki regularnie podawać :(

Uuuu, Brzdącu nie choruj!!!

Brzdąc jak na razie tylko kicha 'na sucho'. I jest tym niepomiernie zdziwiony - nigdy do tej pory nie chorował :roll:

Biedny Brzdąc... Oto jest pytanie, jak ty mu lekarstwa podasz...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro paź 10, 2012 15:16 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Szalony Kot pisze:W sobotę przyjadę, to ciotce pomogę :mrgreen:

Zlot czarownic? :oops: :mrgreen: Tylko tego czarnego kota brakuje, ale tam u OKI się wyhaczy jakiegoś Wita, Witalisa czy inne cudo.

_ogonek_

Post » Śro paź 10, 2012 15:21 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

_ogonek_ pisze:
Szalony Kot pisze:W sobotę przyjadę, to ciotce pomogę :mrgreen:

Zlot czarownic? :oops: :mrgreen: Tylko tego czarnego kota brakuje, ale tam u OKI się wyhaczy jakiegoś Wita, Witalisa czy inne cudo.

Co jak co, ale czarnych kotów to u mnie na pewno NIE brakuje :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Śro paź 10, 2012 15:30 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Buuu, a już planowałam Ci ze 2 podrzucić ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro paź 10, 2012 15:33 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

No żesz :evil:
Jaki to refleks trzeba mieć... :?

Refleks, klapki na oczy i zakupy wyłącznie kurierem do domu zamiast po sklepach latać... to może by się człowiek tak nie przekocił? :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Śro paź 10, 2012 21:00 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Od dwóch godzin jestem w domu i cisza... Tylko Witalis pochrumkuje i pokasłuje.
Mam nadzieję, że to prorocza cisza i reszta towarzystwa się zdecydowała w dobrą stronę :roll:

Cukierek, jak się okazało, z braku wycieczek potrafi i do kuwety zrobić, co potrzeba :wink: Całkiem przyzwoicie zresztą, więc się nie czepiam już niczego :lol:
Jest przesłodki i przypominam, że ciągle szuka DT/DS. Bo to, co się szykowało to niestety chyba zajęte będzie :roll:

OKI

Post » Śro paź 10, 2012 21:01 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Taaa, jakiś nieostrożny człek wyszedł z domu albo telefon odebrał ...
:ok: za zdrówko stadka!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro paź 10, 2012 21:03 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Trzymaj, trzymaj. To dopiero 2 godziny :roll:

OKI

Post » Śro paź 10, 2012 21:19 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

OKI pisze:Trzymaj, trzymaj. To dopiero 2 godziny :roll:

aż 2 godziny! :kotek:
:ok:

_ogonek_

Post » Śro paź 10, 2012 22:33 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

Któreś jednak chrychroli trochę. I mam nadzieję, że to jeszcze Kulokot, a nie już kolejne :?

Aaaa.... nie pisałam chyba, ale ostatnio mam nową brygadę terrorystyczną w chałupie. Jendza się dogadała z Mironem i leją każdego, kto się nawinie pod łapę. Najczęściej wychodzi, że leją się na wzajem :twisted: Ale teraz właśnie Jendzul tłucze Witalisa (biednego, chorego - tiaaa...), a Miron patrzy, gdzie się szala przechyla, żeby odpowiednio przyłożyć dla równowagi :twisted: Wszystko oczywiście w trzech wymiarach przy wykorzystaniu całości kubatury :roll:

A Żłobek mruczy już cały - dziś się wreszcie Houdini przekonał ;)

OKI

Post » Czw paź 11, 2012 6:10 Re: [WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Biały kocurek s85, DT p

OKI pisze:Któreś jednak chrychroli trochę. I mam nadzieję, że to jeszcze Kulokot, a nie już kolejne :?

Aaaa.... nie pisałam chyba, ale ostatnio mam nową brygadę terrorystyczną w chałupie. Jendza się dogadała z Mironem i leją każdego, kto się nawinie pod łapę. Najczęściej wychodzi, że leją się na wzajem :twisted: Ale teraz właśnie Jendzul tłucze Witalisa (biednego, chorego - tiaaa...), a Miron patrzy, gdzie się szala przechyla, żeby odpowiednio przyłożyć dla równowagi :twisted: Wszystko oczywiście w trzech wymiarach przy wykorzystaniu całości kubatury :roll:

A Żłobek mruczy już cały - dziś się wreszcie Houdini przekonał ;)

Dom wariatów :twisted:

_ogonek_

[poprzednia][następna]