Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TYCHY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 7:55 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

Justa&Zwierzaki pisze:Czy ktos sie dorzuci do długu za Iryska :|

Fundusz Onkologiczny nadal czeka na skany żeby przelać za biopsję i badanie histopatologiczne.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro paź 10, 2012 9:12 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

Broszka pisze:

Fundusz Onkologiczny nadal czeka na skany żeby przelać za biopsję i badanie histopatologiczne.

Czyli dużo kosztów by odpadło :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro paź 10, 2012 12:54 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

Broszka pisze:

Przepraszam że jeszcze nie wysłałam , brakuje mi czasu :oops: :oops: :oops: :oops: , mam kolejna powypadkowa biede w powaznym stanie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro paź 17, 2012 20:32 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

Irysek już w 100% obciąża te chorą łapkę i już czas aby go wypuścić bo jest nadal bardzo dziki , nie nadaje sie do mieszkania w zamknięciu , jeszcze go tylko odrobaczę i musze go wypuścić no i juz nie bedzie sie rozmnażać :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 17, 2012 20:34 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

Dziś też rozmawiam z dr Julią i wiem że dzwoniła szefowa fundacji edano i ze nie będzie pokryta kastracja dzikiego kota Iryska choć najpierw miałam zgodę innej osobę z tejże fundacji :roll: , w wrześniu było dane z Urzędu miejskiego 7000 tys ale sie juz nie załapałam i pewnie juz nigdy sie nie załapie na sterylke bo tymi środkami dysponuje edano a nie tak jak w innych miastach , powinno to byc trosze inaczej , powinie być wydawane talowy w U,M, i wtedy wszystkie bezdomne koty by miały równe szanse , ale teraz to tak nie jest . Fakt ja kilka lat temu z kilkoma osobami wydeptałam pierwsze strylki z U.M. i tak sie cieszyłam ze edano je przejęło a teraz to jeszcze słyszę co chwile jak jestem oczerniana w perfidny sposób na prawo i lewo przez szefowa edano i jej popleczników :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 17, 2012 20:50 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

Co za ludzie :( :evil:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw paź 18, 2012 15:52 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

ja mam nadzieje, ze ta sprawa sie wyjasni, bo skoro przy wetce raz mowia tak, potem ze nie... to cos tu jest nie tak.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 19, 2012 13:09 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

Irysku, wkrotce wrocisz na podworko, na swoj teren, uwazaj prosze na siebie, bys nie musial znow szukac pomocy u Justyny.

Kociara82

Post » Sob paź 20, 2012 17:23 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

To co wyprawiają ludzie z Edano pokazuje tylko że tak na prawdę nie chodzi im o dobro zwierząt,a o własny interes,gdyby naprawdę zależało im na zwierzętach to starali by się pomóc każdemu

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Nie paź 21, 2012 0:35 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

Irysku, uwazaj na siebie na tej "wolnosci", niech Twoj Aniol Stroz nad Toba czuwa i strzeze Cie, kotku, od zlego :)

Kociara82

Post » Nie paź 21, 2012 13:17 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

shanti_pryia pisze:To co wyprawiają ludzie z Edano pokazuje tylko że tak na prawdę nie chodzi im o dobro zwierząt,a o własny interes,gdyby naprawdę zależało im na zwierzętach to starali by się pomóc każdemu

No niestety sa zwierzęta te lepsze ( pod patronatem edano ) i te gorsze ( z dt odemnie ) bo od osoby której nie lubią , a na tym cierpią tylko zwierzęta :(
Dobrze że Irysek już jest wyleczony i wykastrowany i wrócił na wolność, ale czy kolejne będą miały szanse na kastracie - sterylizacje nie wiem , nie mam na to środków a kociąt będzie przybywać :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 24, 2012 22:16 Re: Irysek-łapka w gips,podejzenie raka prosi o $ na lecz TY

ciekawa jestem, jak sobie Irysek radzi...

Kociara82

[poprzednia]